Ρουκέτα έπληξε ισραηλινή πόλη και δεύτερος Παλαιστίνιος νεκρός από τις Ισραηλινές επιδρομές

Ρουκέτα που εκτοξεύτηκε από τη Γάζα έπληξε την ισραηλινή πόλη Σντερότ - Και δεύτερος Παλαιστίνιος έχασε τη ζωή του σε συγκρούσεις στη Γάζα μετά την απόφαση Τραμπ για την Ιερουσαλήμ

Μια ρουκέτα που εκτοξεύτηκε από τη Γάζα έπληξε απόψε την ισραηλινή πόλη Σντερότ, έγινε γνωστό από τον ισραηλινό στρατό, που δεν διευκρίνισε εάν υπήρξαν θύματα.

Πρόκειται για την τρίτη ρουκέτα που ερρίφθη εναντίον του Ισραήλ σήμερα, στον απόηχο της απόφασης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Ένας

δεύτερος Παλαιστίνιος έχασε τη ζωή του σήμερα στις συγκρούσεις που ξέσπασαν με τις ισραηλινές δυνάμεις στη Λωρίδα της Γάζας, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων με αφορμή την "ημέρα της οργής" μετά την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ για την Ιερουσαλήμ, έγινε γνωστό από το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Ο Μαχέρ Αταλάχ, ηλικίας 54 ετών, "που τραυματίστηκε απόψε κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας" απεβίωσε, επισημαίνει σε ένα δελτίο τύπου ο εκπρόσωπος τύπου του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας Άσραφ αλ Κόντρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα