Ρέθυμνο - Γυναικοκτονία: Τη μαχαίρωσε τρεις φορές στο λαιμό, σοκαριστικές λεπτομέρειες από το άγριο έγκλημα (βίντεο)

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες από το σκηνικό θανάτου σε χωριό του Ρεθύμνου όπου καταγράφηκε ακόμη μία γυναικοκτονία στην Ελλάδα.

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως από το άγριο έγκλημα στο Ρέθυμνο. Τα ευρήματα του ιατροδικαστή προκαλούν ανατριχίλα. Όπως φαίνεται, ο 60χρονος μαχαίρωσε τρεις φορές στο λαιμό την άτυχη γυναίκα, που πάλεψε για τη ζωή της, αλλά δεν τα κατάφερε.

«Επειδή ήταν μεγάλες σε έκταση οι κακώσεις, δε μπορεί να γίνει επί

του παρόντος εκτίμηση ακριβής». Ήταν όμως τέτοια η μανία του 60χρονου, που συνέχισε να τη μαχαιρώνει, ενώ ήταν ήδη νεκρή. «Τραύματα στα άνω άκρα, δύο τραύματα από νήσων και τέμνων οργάνων στην οπίσθια επιφάνεια του κορμού, ενώ αυχενικά και αριστερής ωμοπλάτης ήταν μεταθανάτια. Σε πρώτο χρόνο οι κακώσεις δακτυλικών χωρών, που επέφεραν και τον θάνατο και σε δεύτερο χρόνο τα συγκεκριμένα που δεν πρόλαβαν να έχουν ζωτική αντίδραση στα σημεία αυτά», ανέφερε ο ιατροδικαστής.

Ο συλληφθείς για το άγριο έγκλημα υποστηρίζει πως η γυναίκα του μετά από έντονη φασαρία, ανέπτυξε επιθετική συμπεριφορά εις βάρος του. «Με κατεδάφισε. Θόλωσα. Δε θυμάμαι τι έγινε», είπε ο δράστης της στυγερής δολοφονίας που επιτέθηκε με χασαπομάχαιρο στη γυναίκα του.

Ο 60χρονος, κατά τη διάρκεια της κράτησής του, υποστήριξε ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στα κρατητήρια.

Τι είπε στην απολογία του

«Την επομένη του γάμου του γιου μας, εγκατέλειψε ξανά τη συζυγική στέγη, έλειπε 16 μέρες και γύρισε την περασμένη Παρασκευή. Ούτε που της είπα το παραμικρό. Εχθές το πρωί μετά που έφυγε ο γιος μας από το σπίτι, δέχθηκα μια ταπεινωτική επίθεση από το θύμα, σωματική και λεκτική. Έχασα τον κόσμο. Θόλωσα. Άρπαξα ένα μαχαίρι μετά δε θυμάμαι τι συνέβη. Θα προτιμούσα να ήμουν εγώ στη θέση της».

Το τελευταίο «αντίο» στην 56χρονη

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην 56χρονη, που δολοφονήθηκε άγρια από τον 60χρονο σύζυγο της στην Κρήτη.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος, στο Άνω Μαλάκι, ενώ η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου παραμένει ακόμη μουδιασμένη, δύο 24ωρα μετά τη νέα γυναικοκτονία που καταγράφηκε στην Ελλάδα.

#ΡΕΘΥΜΝΟ #ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ #ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ #ΛΑΙΜΟΣ #ΕΓΚΛΗΜΑ #ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα