Ρένα Κουμιώτη: Στο Γηροκομείο Αθηνών η τραγουδίστρια, δεν γνωρίζει ότι πέθανε ο γιος της

Στο Γηροκομείο Αθηνών, σε διπλανά δωμάτια με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαίρη Λίντα, φιλοξενείται εδώ και μερικές μέρες η Ρένα Κουμιώτη, μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του Νέου Κύματος.

Τον περασμένο Ιούλιο, πέθανε ο πρωτότοκος γιος της, Νίκος Σαββίδης, από ανακοπή καρδιάς.

H τραγουδίστρια δεν έδωσε το «παρών» στην κηδεία του, που έγινε στο παρεκκλήσι του κοιμητηρίου του Ελληνικού, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και τα οποία δεν της

επιτρέπουν συγκινήσεις.

Κανένας δικός της άνθρωπος δεν μπόρεσε να της πει για την τραγική είδηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso, μόλις συναντήθηκαν οι δύο μεγάλες ερμηνεύτριες, Ρένα Κουμιώτη και Μαίρη Λίντα, στο Γηροκομείο Αθηνών δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Ο 61χρονος Νίκος Σαββίδης ήταν ο πρωτότοκος γιος της Ρένας Κουμιώτη και καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Σαββίδη, ένας από τους πρώτους Πόντιους που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή του Ελληνικού. Ο έρωτάς τους, μεγάλος εκείνη την εποχή. Το ζευγάρι τότε σε μικρή ηλικία παντρεύτηκε και απέκτησε έναν γιο. Μάλιστα, τα πρώτα χρόνια το ζευγάρι τα πέρασε στην περιοχή του Ελληνικού, όπου είχαν αποκτήσει το πρώτο τους σπίτι. Ωστόσο, ύστερα από δύο χρόνια, χώρισαν.

#ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ_ΑΘΗΝΩΝ #ΡΕΝΑ_ΚΟΥΜΙΩΤΗ #ΜΑΙΡΗ_ΛΙΝΤΑ #ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρένα Κουμιώτη, Γηροκομείο Αθηνών,rena koumioti, girokomeio athinon