Ραγδαίες εξελίξεις στον Τύπο – Κλείνει το «Έθνος της Κυριακής»

Στα δημοσιογραφικά γραφεία «κυκλοφορεί» έντονα από το πρωί της Παρασκευής 31/7 ότι έρχεται λουκέτο στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», μόλις ένα χρόνο μετά την αναστολή της καθημερινή έκδοσης της εφημερίδας.

Μόλις ένα χρόνο μετά την αναστολή της καθημερινής έκδοσης, κλείνει και το Έθνος της Κυριακής όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες. Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν αυτή την Κυριακή 2/8 να κυκλοφορεί το τελευταίο φύλλο της ιστορικής εφημερίδας, ωστόσο καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει από την εταιρεία

Dimera του Ιβάν Σαββίδη, ούτε έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό στους εργαζόμενους.

«Δουλεύουμε για την έκδοση της Κυριακής, δεν μας έχουν ανακοινώσει κάτι ακόμη, αλλά μάλλον κλείνει η εφημερίδα», είπε εργαζόμενος στα Dikaiologitika News.

Άλλες πηγές, επισήμαναν ότι δεδομένου ότι τίποτα δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επισήμως, άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο η απόφαση να αλλάξει μέχρι τη Δευτέρα, που αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη η εταιρεία έχει επεξεργαστεί πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου ενώ ορισμένοι θα απορροφηθούν στο ethnos.gr που θα συνεχίσει να λειτουργεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα