Ραγδαίες εξελίξεις στην έρευνα του θανάτου της Τζωρτζίνας: Αίτημα της 18ης ανακρίτριας στον ΕΟΦ για τη διαδρομή της κεταμίνης

Αίτημα προς τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων υπέβαλε η 18η τακτική ανακρίτρια - που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας - για τη διαδρομή της κεταμίνης

Αίτημα προς τον ΕΟΦ υπέβαλε η 18η τακτική ανακρίτρια, προκειμένου να της διαβιβαστούν στοιχεία για την ουσία κεταμίνη, η οποία εντοπίστηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της πρωτότοκης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα ζητά συγκεκριμένα, να ενημερωθεί

επί των εξής ζητημάτων:

Πού έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία στην Ελλάδα και Με ποιον τρόπο μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος νόμιμα ή και παράνομα, με στόχευση κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Υπενθυμίζεται πως ενώπιον της ανακρίτρια συνεχίζουν να καταθέτουν μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου της Πάτρας, όπου υπέστη την πρώτη αιφνίδια ανακοπή η Τζωρτζίνα, η οποία την κατέστησε τετραπληγική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Πέμπτη πρόκειται να καταθέσουν γιατροί του ιδίου νοσοκομείου, οι οποίοι δεν είχαν εξεταστεί στο στάδιο της προανάκρισης.

Σημειώνεται πως οι δύο εισαγγελείς Αντώνιος Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου που έχουν την εποπτεία των ερευνών, συνεργάζονται στενά με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ενώ την ίδια ώρα ιατροδικαστές επανεξετάζουν τους ιατρικούς φακέλους των δύο παιδιών και επαναξιολογούν τα πάντα σχετικά με τις αιτίες θανάτου τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα