Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Αλέξης Κούγιας στο σπίτι του «ψευτογιατρού», οι αινιγματικές δηλώσεις για την υπεράσπισή του

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου έξω από το σπίτι του «ψευτογιατρού», όπου κι έκανε ορισμένες.... αινιγματικές δηλώσεις.

Στο σπίτι του «ψευτογιατρού» - εις βάρος του οποίου ασκήθηκε χθες διώξη για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή - στα Καλύβια Θορικού Αττικής βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Κούγιας.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες, ο κατηγορούμενος επικοινώνησε μαζί του με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί στο σημείο, καθώς το σπίτι έχει κατακλυστεί από δημοσιογράφους και

ο «ψευτογιατρός» δεν μπορεί να πάει.

Σημείωσε πως η Ελλάδα είναι «κράτος δικαίου» αλλά και πως πρόκειται για υπόθεση σε εξέλιξη και η δικογραφία είναι υπό διαμόρφωση, ενώ διεμήνησε πως θα υπάρξουν ορισμές νομικές κινήσεις κι εκ μέρους του κατηγορούμενου.

Το παράδοξο είναι πως ενώ μίλησε εκ μέρους του, φρόντισε να σημειώσει πως ακόμη δεν έχει αναλάβει την υπόθεση.

«Είχαμε ραντεβού στο γραφείο μου σήμερα, μου τηλεφώνησε ότι είναι αδύνατο να έρθει γιατί έξω από το σπίτι του υπάρχουν κανάλια, κάμερες, δημοσιογράφοι και δεν θέλει να υποστεί τη δοκιμασία. Αναγκάστηκα να έρθω εγώ τώρα, όμως θέλω να σας παρακαλέσω, διότι η Ελλάδα δεν είναι τριτοκοσμικό κράτος είναι κράτος δικαίου. Διεξάγεται προανάκριση η οποία είναι μυστική», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

«Αυτή τη στιγμή διαρρέουν στοιχεία μιας υπό δημιουργία δικογραφίας. Διεξάγεται προανάκριση, δεν υπάρχει δικογραφία, δεν έχει φτάσει καν στα χέρια εισαγγελέα. Η υπόθεση είναι στα χέρια των αστυνομικών που διεξάγουν την προανάκριση. Αυτή η παρανομία, εφόσον αναλάβω διότι δεν έχω αναλάβει την υπόθεση ακόμα, θα τιμωρηθεί παραδειγματικά», πρόσθεσε ο γνωστός ποινικολόγος.

#ΑΛΕΞΗΣ_ΚΟΥΓΙΑΣ #ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ #ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ #ΑΠΑΤΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα