Πτώμα άνδρα σε αποσύνθεση βρέθηκε στα Ελληνικά Εύβοιας - Οι αρχές εκτιμούν ότι κατέληξε εκεί από το Πήλιο

Το πτώμα ενός άνδρα σε προχωρημένη αποσύνθεση βρέθηκε να επιπλέει στα νερά της παραλίας των Ελληνικών στην Εύβοια από κάτοικο της περιοχής το απόγευμα του Σαββάτου.

Το πτώμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα evima.gr, βρέθηκε να επιπλέει στην παραλία των Ελληνικών στη θέση Τουρκονέρι και αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές.

Στο σημείο βρέθηκε ο λιμενάρχης Αιδηψού Σωτήρης Δανίκας, ο οποίος συντόνισε την επιχείρηση ανάσυρσης, και ο κ. Δήμος Κρεμμύδας Δήμος διοικητής του λιμενικού τμήματος Ωρεών.

Τη σορό του άτυχου άνδρα, που από τη μέση και πάνω φορούσε

ρούχα, εντοπίστηκε από περαστικό άτομο στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου και αμέσως ενημέρωσε το λιμεναρχείο.

Η ανάσυρση του πτώματος από τη θάλασσα έγινε από άνδρες του λιμεναρχείου των Ωρεών, λόγω του ότι υπάρχουν πολλά φερτά υλικά μέσα στη θάλασσα και ήταν αδύνατον να γίνει με σκάφος.

Είναι πολύ πιθανό το πτώμα να προέρχεται από τις πλημμύρες στη Μανγησία και βρίσκεται πολλές μέρες στη θάλασσα και να το έβγαλαν στην Εύβοια τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας eviaonline η φωτογραφία του πτώματος έχει ήδη σταλεί στο Λιμεναρχείο Βόλου που διατηρεί και το σχετικό αρχείο με τους αγνοούμενους και κατά πάσα πιθανότητα το πτώμα προέρχεται από την περιοχή.

Η σορός θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή στην Αθήνα όπου και θα διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

#ΕΥΒΟΙΑ #ΠΤΩΜΑ #ΠΑΡΑΛΙΑ #ΛΙΜΕΝΙΚΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα