ΠτΔ: Ναι και από το ΚΙΝΑΛ για την Σακελλαροπούλου

Στην κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και του πολιτικού του συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη, το Κίνημα Αλλαγής αποφάσισε τη στάση του απέναντι στην υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρεία της Δημοκρατίας.

Ομόφωνο είναι το "ναι" της κοινοβουλευτικής ομάδας και πολιτικού συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής στην υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Νωρίτερα, το Dikaiologitika News

μετέδιδε ότι οι λόγοι που συντείνουν στην υπερψήφιση της νυν προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι πως πρόκειται για πρόσωπο που προέρχεται από τον ευρύτερο πολιτικό χώρο του ΚΙΝ.ΑΛ., διατηρεί άριστες σχέσεις με πρωτοκλασάτα στελέχη και είναι γυναίκα, όπως και η Φώφη Γεννηματά.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως η κ. Σακελλαροπούλου διατηρεί στενές σχέσεις με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, μάλιστα το απόγευμα της Παρασκευής 17/1 θα είναι ομιλήτρια σε εκδήλωση που διοργανώνει το Σωματείο “Κύκλος Ιδεών”, που ηγείται ο πρώην πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Πάντως, στο Κίνημα Αλλαγής επιθυμούσαν το πρόσωπο που θα πρότεινε ο πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκη για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας να σήμαινε και την έμπρακτη πολιτική αποκατάσταση του χώρου που εκπροσωπεί σήμερα το ΚΙΝ.ΑΛ. στην κοινωνία.

Για το λόγο αυτόν στη Χαριλάου Τρικούπη περίμεναν μέχρι και την τελευταία στιγμή να ακούσουν ένα από τα ονόματα των Γιώργου Παπανδρέου ή Ευάγγελου Βενιζέλου, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Keywords
Τυχαία Θέματα