Ψηφοδέλτια ΝΔ: Όλες οι μεταγραφές από πρώην αντίπαλα κόμματα

Πολυσυλλεκτικό είναι το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Ο πρόεδρος του κόμματος έκανε «μεταγραφές» κι από άλλους πολιτικούς χώρους και αυτές αποτυπώθηκαν στην τελική λίστα των ψηφοδελτίων.

Η μεταγραφή του Πέτρου Τατσόπουλου απο τον ΣΥΡΙΖΑ στο δυναμικό της ΝΔ είχε προκαλέσει αναταραχή στους κόλπους της γαλάζιας παράταξης. Παρά ταύτα η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν άλλαξε και έτσι ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικήσει τον «σταυρό»

των ψηφοφόρων στον Βόρειο τομέα της Αθήνας.

Τέσσερις μεταγραφές μετράει η ΝΔ απο το Ποτάμι. Τέσσερα πρόσωπα που στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση έδωσαν την μάχη με το Ποτάμι τώρα αλλάζουν στρατόπεδο και θα δώσουν την μάχη για μια θέση στην Βουλή με τη ΝΔ. Ετσι, ο Γρηγόρης Ψαριανός κατεβαίνει πλέον ως γαλάζιος υποψήφιος στον Νότιο τομέα μαζί με τον Χάρη Θεοχάρη. Ομοίως ο Γιώργος Αμυράς είναι ο «εκλεκτός» της ΝΔ στα Γιάννενα. Όσο για την υποψηφιότητα της Κατερίνας Μάρκου ακούγεται έντονα πως έχει «κλειδώσει» μια θέση στο Επικρατείας.

Κι απο την Ένωση Κεντρώων έκανε «μεταγραφές» η ΝΔ. Έτσι, ο πρώην βουλευτής του Βασίλη Λεβέντη, Γιώργος Κατσιαντώνης εντάχθηκε στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Λάρισας.

Keywords
Τυχαία Θέματα