Πρωτοφανή πράγματα στα γήπεδα! Η Bundesliga δείχνει το δρόμο: Μονομαχίες ποδοσφαιριστών με...μάσκες που δεν θα γλιστράνε

Η Γερμανία σιγά σιγά αίρει τους περιορισμούς και η Budesliga ετοιμάζεται να επανεκκινήσει με σκοπό την ολοκλήρωση του πιο αμφίρροπου πρωταθλήματος των τελευταίων ετών. Ωστόσο, το υπουργείο εργασίας επεξεργάζεται προστατευτικά μέτρα για όσους παίρνουν μέρος σε αγώνες ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες, σε κάθε γήπεδο θα βρίσκονται το πολύ μέχρι 300 άτομα, τα παιδιά δεν θα συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδο τους, ενώ θα απαγορεύονται οι χειραψίες, οι εναγκαλισμοί και οι φωτογραφίες.

Ωστόσο, σε σχέδιο που εκπονήθηκε από το υπουργείο Εργασίας, αλλά ακόμη δεν έχει

λάβει επίσημη μορφή, υπάρχουν ακόμη δύο προϋποθέσεις. Όπως αποκαλύπτει το Spiegel, το υπουργείο Εργασίας εξετάζει δύο σενάρια. 

Σενάριο 1: Καραντίνα για όλους μέχρι το τέλος της χρονιάς.Τι σημαίνει αυτό; "Όλοι οι παίκτες, προπονητές, προπονητές, ιατρικό προσωπικό και άλλα άτομα που έχουν άμεση επαφή με τους παίκτες" πρέπει να βρίσκονται σε καραντίνα. Για παράδειγμα, σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο.

Σενάριο 2: Να φορούν προστατευτική μάσκα κατά την διάρκεια του αγώνα και η οποία δεν θα γλιστράει σε σπριν ποδοσφαιριστών όυτε θα σκιστεί σε διεκδίκηση μπάλας. Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές δεν θα επιτρέπεται να αγγίζουν τις μάσκες με τα χέρια τους κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα