Πρωτοφανές επεισόδιο στην Πάτρα, παραλίγο να... πιαστούν στα χέρια Μητροπολίτης και πρόεδρος ομάδας

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 της Τρίτης το βράδυ στο Επισκοπείο της Πάτρας κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομου με τον μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής Γιώργο Μπάρλο, καθώς προκλήθηκε ένταση κατά τη διάρκεια της συζήτησης μεταξύ των δύο ανδρών.

Tο επεισόδιο ήταν ιδιαίτερα έντονο, με αποτέλεσμα συνεργάτες του Μητροπολίτη να καλέσουν την Αστυνομία. Ισχυρή δύναμη της ΕΛΑΣ βρέθηκε στο Επισκοπείο και προχώρησε στην προσαγωγή του μεγάλου άνδρα της κοκκινόμαυρης ΠΑΕ.

Ο κ. Μπάρλος και οι συνεργάτες του είχαν μεταβεί στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου και στη συνέχεια στο Επισκοπείο, όπου ζήτησαν από τον Σεβασμιώτατο να ενισχύσει οικονομικά την Παναχαϊκή.

Ο Μητροπολίτης τους είπε πως θα εξετασθεί το αίτημα αλλά τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι συνεργάτες του Σεβασμιωτάτου έκριναν πως θα πρέπει να κληθεί η ΕΛ.ΑΣ.

Για το περιστατικό δεν έχουν υποβληθεί μηνύσεις και λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής αφέθηκε ελεύθερος.

«Οξύνθηκαν οι τόνοι, δεν πειράζει. Δεν θέλω να τιμωρηθεί κανένας, εγώ είμαι πατέρας όλων» ανέφερε ο σεβασμιώτατος κ.κ. Χρυσόστομος μιλώντας στο thebest.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρωτοφανές, Πάτρα, Μητροπολίτης,protofanes, patra, mitropolitis