Πρωτοχρονιά 2019: 3+1 κοντινοί προορισμοί για να υποδεχθείτε το νέο χρόνο!

Η εορταστική διάθεση είναι στο «κόκκινο» και το 2019 πρό των πυλών. Εάν αποφασίσετε να αποδράσετε τις επόμενες μέρες, οι παράκατω προορισμοί σίγουρα θα σας μαγέψουν!

Οι προορισμοί είναι ενδεικτικοί και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν ειδικά εαν αποφασίσετε να υποδεχτείτε εκεί το νέο έτος!

Τρίκαλα Κορινθίας

Γύρω στις 2 ώρες από την Αθήνα τα Τρίκαλα Κορινθίας αποτελούν εναν φανταστικό προορισμό για να υποδεχτείτε το 2019! Περάστε αξέχαστες

απολαυστικές γιορτές συνδυάζοντας απόλυτα το χειμερινό χιονισμένο ορεινό τοπίο, με θέα τις χιονισμένες πλαγιές της Ζήρειας και τους παραδοσιακούς οικισμούς των Τρικάλων. Γραφικά μεζεδοπωλεία και ζεστή ατμόσφαιρα θα εγγυηθούν αξέχαστες στιγμές.

Στενή Ευβοίας

Η Εύβοια είναι μια πολύ καλή επιλογή για όποιον επιθυμεί μια κοντινή απόδραση, καθώς βρίσκεται 118 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Ένα από τα γραφικότερα χωριά της Εύβοιας, κτισμένο στις παρυφές της Δίρφυς, του ψηλότερου βουνού της Εύβοιας, 30χλμ. από τη Χαλκίδα. Μέσα στην πλατεία υπάρχουν γραφικές βρύσες με άφθονα τρεχούμενα νερά. Πολλά μεγάλα πλατάνια απλώνουν τη σκιά τους πάνω από τα γραφικά καφενεδάκια και τις παραδοσιακές ταβέρνες. Υπάρχουν πολλά πάρκα διασκορπισμένα σε όλο το χωριό, που είναι τόποι αναψυχής και ξεκούρασης.

Πήλιο

Το Πήλιο σήμερα συγκεντρώνει αρκετούς επισκέπτες, τόσο τους χειμερινούς όσο και τους καλοκαιρινούς μήνες. Τον Χειμώνα προτιμάται από όσους επιθυμούν να απολαύσουν το πανέμορφο βουνό και τον καθαρό αέρα, το χιόνι, να κάνουν σκι, να περάσουν χρόνο στη φύση, ενώ το καλοκαίρι οι παραθεριστές απολαμβάνουν τις πανέμορφες παραλίες του Πηλίου για κολύμπι, θαλάσσια σπορ, πεζοπορία. Το Πήλιο ενδείκνυται επίσης για κάθε είδους δραστηριότητα, καθώς και για εναλλακτικό τουρισμό ή και αγροτουρισμό. Επομένως, μην διαστάσετε να αλλάξετε χρονιά επιλέγοντας τον μαγευτικό αυτόν προορισμό!

Ορεινή Ναυπακτία

Η Ορεινή Ναυπακτία αποτελείται από ένα σύμπλεγμα χωριών που διακρίνονται για το πλούσιο φυσικό περιβάλλον τους. Χαρακτηριστικό τους είναι ότι περιβάλλονται από πυκνά δάση βελανιδιάς, ελάτων, οξιάς, πλατανιών και καστανιών. Πηγές με γάργαρο τρεχούμενο νερό και παραδοσιακές βρύσες στολίζουν τις πλατείες χωριών και τους δρόμους που συνδέουν μεταξύ τους τα χωριά. Η Ορεινή Ναυπακτία συγκεντρώνει κυρίως επισκέπτες που αναζητούν χαμηλών τόνων διακοπές με διάθεση περιήγησης που δεν φοβούνται τα χιλιόμετρα. Γι’ αυτό και οι μικροί απλοί προσωπικοί ξενώνες, όλοι πετρόχτιστοι και μες στο πράσινο, είναι ο κανόνας στην περιοχή, με μετρημένα τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα