Πρόταση δυσπιστίας: Ο «θερμός» διάλογος Μητσοτάκη - Τσίπρα, «δεν θα παίξουμε τις κουμπάρες»

Έντονος διάλογος του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πριν λίγη ώρα στη Βουλή, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διερωτάται πού βρήκε ο Αλέξης Τσίπρας τα ονόματα των έξι που ανακοίνωσε ως «στόχους» της ΕΥΠ: «Στην επιστολή που μου έστειλε εμένα ο κ. Ράμμος δεν υπήρχαν ονόματα».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης

απευθύνθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και τον ρώτησε πού βρήκε τα ονόματα που κατήγγειλε πως εμπεριέχονταν στην επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου.

«Σας ρωτάω κάτι απλό κ. Τσίπρα. Στην απόρρητη επιστολή που αποκαλύψατε, υπήρχαν ονόματα ή όχι;», διερωτήθηκε ο πρωθυπουργός και συνέχισε λέγοντας:

«Kαι σας ρωτώ γιατί στην επιστολή που μου έστειλε εμένα ο κ. Ράμμος δεν υπήρχαν ονόματα».

Στο σημείο εκείνο τον λόγο έλαβε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος από το έδρανό του απάντησε:

«Ο κ. Ράμμος απαντούσε σε επιστολή που έστειλα στις 28/12 και η οποία είχε συγκεκριμένα ονόματα. Είχε αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα τα οποία αφορούσαν στην επιστολή που του έστειλα εγώ στις 28/12 κ. Μητσοτάκη. Μην επιχειρείτε να παίξουμε εδώ τις κουμπάρες κ. Μητσοτάκη. Θα απαντήσετε εσείς στα ερωτήματα που σας έθεσα και δεν θα θέτετε εσείς ερωτήματα, είστε κατηγορούμενος».

Ο πρωθυπουργός συνέχισε την ομιλία του υπογραμμίζοντας:

«Κατά συνέπεια επιβεβαίωσε ο κ. Τσίπρας ότι στην επιστολή την οποία έλαβε, ότι δεν υπήρχαν ονόματα».

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΠΡΟΤΑΣΗ_ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ #ΒΟΥΛΗ #ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ #ΑΔΑΕ #ΕΠΙΣΤΟΛΗ #ΧΡΗΣΤΟΣ_ΡΑΜΜΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα