Προσλήψεις στον δήμο Αλοννήσου

Προσλήψεις στον δήμο Αλοννήσου

Προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών (3) μηνών με σκοπό την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών αναγκών Πυροπροστασίας και συγκεκριμένα έξι [ 6 ] εργατών γενικών καθηκόντων ΥΕ και δυο (2) οδηγών αυτοκινήτου ΔΕ για την κάλυψη των αναγκών πυροπροστασίας του δήμου.

Δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

2. Τίτλο σπουδών όπου απαιτείται.

3. Υπεύθυνη δήλωση

ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο δημόσιο εντός δωδεκαμήνου.

4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

5. Βεβαίωση μονίμου κατοικίας.

6. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους, στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός αυτού, Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ), καθώς και την ισχύουσα επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄ κατηγορίας (ΜΟΝΟ για υποψηφίους της κατηγορίας ΔΕ Οδηγών) .

7. Δικαιολογητικά απόδειξης εμπειρίας. Προαιρετικά: Βεβαίωση ανεργίας.

Υποβολή αιτήσεων

Οι αιτήσεις και όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται μέσα σε προθεσμία πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της στην ιστοσελίδα του δήμου, και στους χώρους ανακοινώσεων του δήμου και του ΚΕΠ (Έως και 10-05-2019 ημέρα Παρασκευή), στο δημοτικό κατάστημα-γραφείο πρωτοκόλλου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο προσωπικού (κ. Αναγνώστου Νικόλαο Τηλ. 24243-50202) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Keywords
Τυχαία Θέματα