Προσλήψεις στο Δήμο Παλλήνης

Ανακοίνωση για την πρόσληψη ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Π.Φ.Α.) για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» (ΠΑγΟ) μέσω Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Περιόδος 2017-2018

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού-Πολιτισμού-Περιβάλλοντος Δήμου Παλλήνης, ως φορέας υλοποίησης των προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού, που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Παλλήνηςμε τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα προσλάβει επτά (7) Π.Ε. Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες, με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση

των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους περιόδου 2017-2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω άλλου νομίμως εξουσιοδοτημένου από αυτούς προσώπου στο πρωτόκολλο της Επιχείρησης στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης της Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π., οδός Κλειτάρχου& Αριστείδου, Τηλ. επικοινωνίας: 210-6619937, ώρες από 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ., από την Δευτέρα 30-4-2018 έως και την Τετάρτη 9-5-2018 (εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την τελευταία ημέρα δημοσίευσης της παρούσας στον τοπικό τύπο).

Αιτήσεις με τηλεομοιοτυπία (φαξ) ή e-mail δεν θα γίνονται δεκτές. Σε περίπτωση συστημένης αποστολής των δικαιολογητικών μέσω ΕΛΤΑ. διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι φέρουν ακέραιη την ευθύνη της έγκαιρης παραλαβής τους εντός των προαναφερόμενων χρονικών περιθωρίων.

Η επιλογή θα γίνει σύμφωνα με την μοριοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναλυτική περιγραφή θέσεων, δικαιολογητικά και προσόντα αξιολόγησης μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» της Επιχείρησης(ΑΔΑ σχετικής ανακοίνωσης : 75ΜΣΟΚΟΚ-7ΑΧ.

Keywords
Τυχαία Θέματα