Προσλήψεις εκπαιδευτικών στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Προσλήψεις 3 διδασκόντων για το εαρινό εξάμηνο στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών.

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών προτίθεται να προσλάβει, για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, τρεις (3) διδάσκοντες (κατόχους Διδακτορικού Διπλώματος) σύμφωνα με τις διατάξεις του Προεδρικού Διατάγματος 407/1980, προκειμένου να καλυφθούν διδακτικές ανάγκες των μαθημάτων:

- Οργανική Χημεία» με κωδικό 1390 (υποχρεωτικό μάθημα 2ου εξαμήνου)

Η εν λόγω πρόσληψη θα γίνει στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή και με καθεστώς πλήρους απασχόλησης (τουλάχιστον 6 ώρες εβδομαδιαίως).

- «Βασικές Διεργασίες Επεξεργασίας Τροφίμων» με κωδικό 3410 (υποχρεωτικό μάθημα 4ου εξαμήνου).Η εν λόγω πρόσληψη θα γίνει στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή και με καθεστώς μερικής απασχόλησης (3 ώρες εβδομαδιαίως).

- «Αναλυτική Χημεία» με κωδικό 165 (υποχρεωτικό μάθημα 2ου εξαμήνου) Η εν λόγω πρόσληψη θα γίνει στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή και με καθεστώς πλήρους απασχόλησης (τουλάχιστον 6 ώρες εβδομαδιαίως).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στη Γραμματεία του Τμήματος στην ταχυδρομική διεύθυνση Ιερά Οδός 75, Τ.Κ. 11855, Αθήνα ή στο [email protected] μέχρι και τις 25 Ιανουαρίου 2019.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή):

- Επικυρωμένα αντίγραφα Τίτλων Σπουδών (Πτυχίο και Διδακτορικό Δίπλωμα, καθώς και Πιστοποιητικό ΔΟΑΤΑΠ σε περίπτωση Τίτλων Σπουδών από Ιδρύματα του εξωτερικού)

- Βιογραφικό Σημείωμα

- Συνοπτικό Υπόμνημα για το εν γένει επιστημονικό και ερευνητικό έργο των υποψηφίων

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματέα του Τμήματος κ. Θέλξη ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ στο τηλέφωνο 210-5294664.

Keywords
Τυχαία Θέματα