Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη και η ΟΣΥ για την 24ωρη απεργία στα ΜΜΜ: Zητά να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική

Σημειώνεται πως η απόφαση των Σωματείων για 24ωρη απεργία στα ΜΜΜ γνωστοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να μην καταστεί εφικτό να εκδικαστεί η προσφυγή της εταιρείας σήμερα.

Η Διοίκηση της Ο.ΣΥ. Α.Ε. προσέφυγε σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου 2022, στη Δικαιοσύνη με αίτημα να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία

στα ΜΜΜ, που εξήγγειλαν αιφνιδιαστικά τα Σωματεία εργαζόμενων της Εταιρίας για αύριο Τετάρτη 21/09/2022.

Σημειώνεται πως οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλει συμμετέχουν αύριο στην απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, χωρίς ωστόσο όπως καταγγέλλει η εργοδοσία να τηρηθούν οι νόμιμες προϋποθέσεις κήρυξης της απεργίας.

Η εκδίκαση του αιτήματος αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί, ενώ οι Οδικές Συγκοινωνίες ζητούν συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που αναμένεται να υποστεί αύριο κατά τις μετακινήσεις του στην Αττική.

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε και η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ζητώντας - με την σειρά της - να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία που εξήγγειλαν σήμερα τα Σωματεία Εργαζομένων της (σε μετρό και ηλεκτρικό) «γιατί δεν έχουν τηρηθεί οι νόμιμες προϋποθέσεις κήρυξης της απεργίας».

#ΑΠΕΡΓΙΑ_ΜΜΜ #ΑΠΕΡΓΙΑ #ΜΜΜ #ΟΣΥ #ΣΤΑΣΥ #ΠΑΡΑΝΟΜΗ #ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ #ΤΡΟΛΕΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Προσφεύγει, Δικαιοσύνη, ΟΣΥ, 24ωρη, ΜΜΜ, Zητά,prosfevgei, dikaiosyni, osy, 24ori, mmm, Zita