Προκριματικά Euro 2020: Η Εθνική ομάδα ψάχνει απέναντι στο Λιχτενστάιν τη δεύτερη νίκη της - Η τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει απόψε το Λιχτενστάιν θέλοντας μια νίκη, μετά τις συνεχόμενες ήττες από Ιταλία, Αρμενία και Φινλανδία και τον οριστικό αποκλεισμό από τα τελικά της διοργάνωσης.

Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει απόψε στο… άδειο ΟΑΚΑ το Λιχτενστάιν

στις 21:45, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Η τηλεοπτική κάλυψη θα γίνει από τα κανάλια OPEN και COSMOTE SPORT 1.

Το Λιχτενστάιν αποτελεί τη μοναδική ομάδα που έχει νικήσει ως τώρα (0-2 στο Βαντούζ στην πρεμιέρα).

Ο Τζον Φαν Σιπ θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη ως νέος ομοσπονδιακός εκλέκτορας, έστω και αν δεν θα έχει -κατά πάσα πιθανότητα- μεγάλο αντίκρισμα.

Διαιτητής είναι ο Αυστριακός, Αλεξάντερ Χάρκαμ και βοηθοί του οι συμπατριώτες του, Αντρέας Βίτνσινγκ και Αντρέας Σταουντίνγκερ. Τέταρτος θα είναι ο Χάραλντ Λέχνερ.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, το 4-2-3-1 αναμένεται να διατηρηθεί.

Ο Βλαχοδήμος θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα αν και ο Μπάρκας διεκδικεί εξίσου τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Στα άκρα πίσω θα βρεθούν οι Τσιμίκας (αριστερά) και Μπακάκης, με τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σιόβα να διεκδικούν τις δυο θέσεις για το κέντρο της άμυνας.

Οι Ζέκα και Σάμαρης έχουν τον πρώτο λόγο για τον άξονα, με τον Μπουχαλάκη να διεκδικεί επίσης μια θέση, ο Μασούρας θα είναι στο ένα άκρο της επίθεσης, στο άλλο ο Λημνιός και ο Φετφατζίδης διεκδικούν μια θέση, με τον Βρουσάι να κινείται πίσω από τον Παυλίδη, ο οποίος αναμένεται να πάρει τη θέση του Κουλούρη στην επίθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα