Προκήρυξη για προσλήψεις στον δήμο Λαμίας

πρόσληψη καλλιτεχνικού μουσικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου μερικής απασχόλησης (ωρομίσθιοι) με αντίτιμο, συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων, για την κάλυψη των αναγκών του Δημοτικού Ωδείου που εδρεύει στην Λαμία.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected] μαζί με τα δικαιολογητικά.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται

υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Στην αίτηση θα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνεται διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), η οποία να ταυτίζεται με αυτή από την οποία θα υποβληθεί η αίτηση και στην οποία θα επιστραφεί απάντηση με τον αριθμό πρωτοκόλλου εισαγωγής της, που θα είναι απαραίτητος για την παρακολούθηση της πορείας της.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η οποιαδήποτε επικοινωνία με τους αιτούντες υποψηφίους θα γίνεται στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) από την οποία υπεβλήθη η αίτηση.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 30/09/2020 έως και 09/10/2020 και ώρα 24:00.

Δείτε εδώ περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα