Προκήρυξη για προσλήψεις στο ΑΠΕ ΜΠΕ

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων Α.Ε. (ΑΠΕ-ΜΠΕ Α.Ε)

Έχοντας υπόψη της: έγγραφο του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης με Α.Π. ΔΙΠΑΑΔ/Φ. ΕΓΚΡ./22/41265 ΗΜΕΡ. 15/02/2018 με θέμα: έγκριση για την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης (1) Δημοσιογράφου -Εξειδικευμένου στην παραστατική δημοσιογραφία με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στην ΑΠΕ-ΜΠΕ Α.Ε, προκηρύσσει πρόσκληση

για υποβολή υποψηφιοτήτων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 παρ.2 περ του Ν. 2190/94 όπως ισχύει, και τις διατάξεις του άρθρου 20 παρ. 1 εδ β' του Π.Δ. 191/2008 « Ίδρυση και Καταστατικό του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων -Μακεδονικό Πρακτορείου Ειδήσεων (ΦΕΚ Α' 251/9-12/2008) με:

1)Προσόντα Επιλογής:

A) Να είναι μέλος της ένωσης Συντακτών
B) Αποδειγμένη εμπειρία (20) ετών στο χώρο του Τύπου, σε εφημερίδες, τηλεόραση, καθώς και σε πρακτορεία ειδήσεων πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενοΟηί^ΓθρΜοΒ, στην σύνταξη ύλης, στον σχεδιασμό και υλοποίηση των δημοσιογραφικών θεμάτων σε γραφήματα για έντυπα ή ψηφιακή μορφή με γνώσεις σε Αε^ε, Illustrator photoshop in design 3d.

Θητεία.

Η σύμβαση είναι μονοετής. Γενικοί όροι και Επισημάνσεις

H προϋπηρεσία θα αποδεικνύεται με προσκόμιση στην ΑΠΕ-ΜΠΕ δείγματος των εργασιών από τα Μέσα που έχει εργασθεί ο υποψήφιος και με έγγραφα προηγούμενου εργοδότη καθώς και με βεβαιώσεις από τα ανάλογα ασφαλιστικά ταμεία (ώστε να αποδεικνύεται η 20ΕΤΗς εμπειρία) τα οποία θα αποδεικνύουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, τον σχεδιασμό και υλοποίηση infographics.

Ο/η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα παρέχει τις υπηρεσίες του/της στην εταιρεία σε ολόκληρο το νόμιμο ωράριο εργασίας ως δημοσιογράφος εξειδικευμένος στα infographics με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.
Επισημαίνεται ότι η επιλογή θα γίνει από την αρμόδια τριμελή επιτροπή αξιολόγησης που συστήθηκε στις 26/02/2018. απόφαση του Προέδρου-Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας κατ 'αρθρο 20 παρ. 1 περ. γ του ΠΔ 191/2008 μετά από συνέντευξη των υποψηφίων που πληρούν τις προϋποθέσεις πρόσληψης , συνεπώς δεν τίθεται θέμα προτεραιότητας κατά την υποβολή του βιογραφικού.

Οι ενδιαφερόμενοι /ες καλούνται να υποβάλλουν το βιογράφικό τους από τις 28/02/2018 έως και τις 22/03/2018 στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων-Μακεδονικό στην οδό Τσόχα 36 στον 2ο όροφο (Γραμματεία Προέδρου).

Keywords
Τυχαία Θέματα