Προκαλεί ο Πολάκης για την άδεια Κουφοντίνα: «Τα ΜΜΕ της σαπίλας πουλάνε τρόμο»

Πολάκης: Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, για άλλη μια φορά προκαλεί. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στα θέματα της τρομοκρατίας και της άδειας Κουφοντίνα κάνει μεταξύ άλλων λόγο για «ΜΜΕ της σαπίλας».

Πολάκης: Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, για άλλη μια φορά προκαλεί. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στα θέματα της τρομοκρατίας και της άδειας Κουφοντίνα κάνει μεταξύ άλλων λόγο

για «ΜΜΕ της σαπίλας».

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης υποστηρίζει πως από τα ΜΜΕ θα έπρεπε να προβάλλονται η πρόθεση της κυβέρνησης να αυξήσει τον κατώτατο μισθό ή η διανομή του κοινωνικού μερίσματος. Παράλληλα, ο ίδιος προσπάθησε να υποβαθμίσει ειδήσεις όπως η έκρηξη την Πέμπτη στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι καθώς και η χορήγηση εξαήμερης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη έχει ως εξής:

«ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, απλά δεν υπάρχουν για Σκαι ,σταρ, Αντενα και λοιπά ΜΜΕ της σαπίλας!!! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ για τις δηλώσεις Μπακογιάννη για Κουφοντίνα και την έκρηξη στην εκκλησία στο Κολωνάκι δεκάλεπτα και οχτάστηλα !!!!
Πουλάνε τρόμο και «δημοσκοπήσεις» μπας και βγάλουν τον Κυριάκο για να αρχίσει να ρέει το «αέρα» χρήμα…
ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΙΕΙΤΕ ΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ.Το καλό δεν κρύβεται!!!»

Keywords
Τυχαία Θέματα