Προεκλογικό σποτ Ερντογάν με «τουρκική» τη Θράκη και το... μισό Αιγαίο

Τουρκική πρόκληση με... προεκλογικό χρώμα έρχεται από το κόμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν - Σποτ του AKP εμφανίζει ως «τουρκικά» τη Θράκη και αρκετά νησιά του ανατολικού Αιγαίου!

Το προεκλογικό βίντεο του ΑΚP παρουσιάζει ως... επικράτεια της Τουρκίας τη δυτική Θράκη, καθώς και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, στο τηλεοπτικό σποτ του κόμματος του Ερντογάν, εμφανίζονται Τούρκοι πολίτες να φιλούν τη σημαία, παρουσιάζεται

με καμάρι το νέο μίνι-αεροπλανοφόρο «Αναντολού», ενώ στο τέλος του βίντεο βγαίνει ένας χάρτης, όπου φαίνονται με κόκκινο χρώμα οι περιοχές που ανήκουν στην Τουρκία. Ωστόσο, πέραν των εδαφών της Τουρκίας, παρουσιάζονται ως τουρκικά ελληνικά νησία, αλλά και μέρος της δυτικής Θράκης!

Το διαφημιστικό σποτ (διάρκειας περίπου δύο λεπτών) ανέβηκε στα social media του AKP για να τιμήσει την «Ημέρα Εθνικής Κυριαρχίας και Ημέρα Παιδιού» που αποτελεί εθνική γιορτή για τη γειτονική χώρα.

Επίσης, στο εν λόγω βίντεο ακούγεται ένα πατριωτικό τραγούδι των Τούρκων.

Yüreklerde 100 yıllık cumhuriyet sevdasıyla şimdi asalım bayrakları. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. #şimdiasınbayrakları pic.twitter.com/ZQygxfJHb2

— AK Parti (@Akparti) April 22, 2023

#ΤΟΥΡΚΙΑ #ΧΑΡΤΗΣ #ΝΗΣΙΑ_ΑΙΓΑΙΟΥ #ΘΡΑΚΗ #ΡΕΤΖΕΠ_ΤΑΓΙΠ_ΕΡΝΤΟΓΑΝ #ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Προεκλογικό, Ερντογάν, Θράκη, Αιγαίο,proeklogiko, erntogan, thraki, aigaio