Πόζαρε... για την αμερικανική Vogue ο Τσιτσιπάς: «Ζήσε την κάθε μέρα σαν την τελευταία σου» (βίντεο, εικόνα)

Αποθεώνει τον Στέφανο Τσιτσιπά το «Vogue» στην αμερικανική του έκδοση, με τον Έλληνα πρωταθλητή να αποκαλύπτει και στιγμές από τη ζωή του. «Ζήσε την κάθε μέρα σαν την τελευταία σου», τα λόγια του, ενώ αναφέρει πόδο τον έχει επηρρεάσει τη ζωή του η κοπέλα του.

«Nα ζεις την κάθε ημέρα σαν να ήταν η τελευταία σου» είναι το ρητό του Έλληνα τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά, όπως εξομολογήθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην αμερικανική «Vogue», μετά τον... απόηχο για όσα είπε σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. Με τον 23χρονο τενίστα να αναφέρει και πόσο τον έχει επηρεάσει στη ζωή του

η κοπέλα του.

Το διάσημο περιοδικό μόδας συναντήθηκε και μίλησε μαζί του κατά την περίοδο που ο αθλητής βρισκόταν στο «Roland Garros» του Παρισιού. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο νεαρός αθλητής αποκάλυψε ότι «ο στόχος μου για φέτος είναι να ολοκληρώσω τη σεζόν με πολλές νίκες. Δεν ξέρω αν θα είναι 50, 60 ή 70. Δεν με νοιάζει πόσες, αλλά θέλω να είμαι στην κορυφή των αθλητών με τις περισσότερες νίκες της χρονιάς».

Υπενθυμίζεται ότι στο τελευταίο τουρνουά του Σινσινάτι (ATP 1000) ο 23χρονος πρωταθλητής αποκλείστηκε στα ημιτελικά με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 7-6) στο τάι μπρέικ από τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ (σήκωσε την κούπα), χάνοντας τη νίκη μέσα από τα χέρια του.

Το κείμενο στο περιοδικό «Vogue» αποθεώνει τον Τσιτσιπά, αλλά αποκαλύπτει και στιγμές από τη ζωή του. Είναι χαρακτηριστικό ότι το πιο συναρπαστικό πράγμα που συνέβη στον «Στεφ», ενώ ταξίδευε ήταν να συναντήσει τον ισχυρότερο άνθρωπο του Κόσμου, στην Ισλανδία. Η μεγαλύτερη καταστροφή συνέβη στο Ομάν, όταν το τζιπ στο οποίο επέβαινε στην έρημο σχεδόν έμεινε χωρίς βενζίνη. «Ο ήλιος έδυε και, ξέρετε, σκεφτόμασταν ότι θα έπρεπε να διανυκτερεύσουμε εκεί», θυμάται ο Τσιτσιπάς.

Το… μεθύσι στο Ντουμπάι

Όσο για την πιο άγρια ​​νύχτα του, αυτή έλαβε χώρα πρόσφατα, στο Ντουμπάι: «Δεν πίνω ποτέ», αρχίζει ο Τσιτσιπάς χαμογελώντας. «Αλλά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου πριν τη σεζόν, τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου». Υπήρχε περουβιανό φαγητό, μαζί με Moscow Mules και Cosmopolitans («δεν είναι πολύ αντρικό ποτό, αλλά μου αρέσει»). «Πιθανότατα να ήταν η πρώτη φορά που μέθυσα» υπογράμμισε ο Τσιτσιπάς στη «Vogue».

Η συμβολή της κοπέλας του

Από την παιδική του ηλικία, ο Στέφανος ήταν διαφορετικός: ήσυχος, άνετος στη μοναξιά, τόσο εσωστρεφής όσο και κοινωνικός τώρα. «Είμαι ενήλικας τώρα. Δεν είμαι πια μικρό αγόρι. Όταν έκλεισα τα 21, ένιωσα ότι, ξέρετε, τα πράγματα έχουν αλλάξει». Σε αυτό συνέβαλε και η κοπέλα του, Θεοδώρα Πεταλά, απόφοιτη του «NYU» με πτυχίο στο project management.

«Η ντουλάπα μου ήταν αρκετά "αδύναμη" και δεν ήμουν καθόλου ετοιμοπόλεμος σε αυτό τον τομέα» λέει. «Ήθελα να αρχίσω να ντύνομαι λίγο καλύτερα, έτσι προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα. Μην φανταστείτε κάτι φανταχτερό. Ποντάραμε σε γήινα χρώματα, σε σύνολα εκλεπτυσμένα και σε νεανικό ύφος. «Ξεκίνησα να επενδύω περισσότερο στη μόδα και είδα ότι αυτή η αλλαγή στο στυλ, με κάνει να νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου», καταλήγει ο Τσιτσιπάς.

{https://www.instagram.com/p/CS4xiHmHI3q/?utm_source=ig_web_copy_link}

Keywords
Τυχαία Θέματα