Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς λόγω απεργίας αύριο Τρίτη

Κατεβάζει ρολά αύριο η χώρα εξαιτίας της απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ. Μέρα ταλαιπωρίας για εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους, καθώς στην απεργία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τραμ, ηλεκτρικό

με 24ωρο «χειρόφρενο» ενώ, οι εργαζόμενοι στο μετρό θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας.

Απεργία και στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αύριο Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς θα λειτουργήσουν ηλεκτρικός, λεωφορεία, τραμ και μετρό στην Αθήνα.

Την Τρίτη, ακινητοποιημένα θα είναι τα τρόλεϊ, τα λεωφορεία και οι συρμοί στο δίκτυο της γραμμής 1 Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ), λόγω της 24ωρης απεργίας που αποφάσισαν η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ αντίστοιχα.

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι σε μετρό (γραμμή 2 και 3) και τραμ συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση με στάσεις εργασίας. Συγκεκριμένα, το μετρό θα λειτουργεί από 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ και το τραμ θα λειτουργεί από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Συνιστάται ψυχραιμία από όλους τους εργαζομένους καθώς η απεργία στα ΜΜΜ θα δοκιμάσει τα νεύρα οδηγών και μη, με τις ουρές χιλιομέτρων στους δρόμους της Αθήνας να είναι δεδομένη.

Διαβάστε επίσης:

Απεργία αυριο Τρίτη: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ, πώς θα λειτουργήσουν τράπεζες και σούπερ μάρκετ

Απεργία 24/9: Κλειστές οι τράπεζες λόγω απεργίας αύριο Τρίτη

Keywords
Τυχαία Θέματα