Πως σχολιάζουν από το ΚΙΝ.ΑΛ. τους «Πασοκογενείς» υπουργούς του Τσίπρα

«Έχει περάσει ο καιρός που «πούλαγε» η λέξη πασοκογενής». Με αυτή τη φράση σχολίασαν στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. την υπουργοποίηση από τον Αλέξη Τσίπρα, κατά βάση της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου ως υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης και της Μυρσίνης Ζορμπά ως υπουργού Πολιτισμού.

Τα ίδια στελέχη υποστηρίζουν πως η υπουργοποίηση των δύο στελεχών, κατά το παρελθόν του ΠΑ.ΣΟ.Κ., σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περάσει στα μέλη και τους

ψηφοφόρους του ΚΙΝ.ΑΛ. ως άνοιγμα του πρωθυπουργό προς την κεντροαριστέρα. Και αυτό γιατί πρόκειται για δύο πολιτικά πρόσωπα που εδώ και χρόνια έχουν κόψει κάθε επαφή με το χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ και εσχάτως του ΚΙΝ.ΑΛ. ενώ αντίθετα βρίσκονταν στο περιβάλλον του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικά δε για την περίπτωση της κ. Ξενογιαννακοπούλου τόνιζαν πως ακόμη και τη μέρα του ιδρυτικού συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, η πάλαι ποτέ γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ και υπουργός της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, συμμετείχε με κεντρικό ρόλο στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρονται στην εκδήλωση με τίτλο «Ενώνοντας δυνάμεις για μια άλλη Ευρώπη», που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή ευρωβουλευτών σοσιαλιστικής προέλευσης και ομιλητή, μεταξύ άλλων, και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Η εκδήλωση αυτή είχε χαρακτηριστεί τότε, στα μέσα του περασμένου Μάρτη, ως «ρελάνς» Τσίπρα στο συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα