Πώς να «κερδίσετε» την κυτταρίτιδα - Διαβάστε τρόπους για να αποτελέσει «κακή ανάμνηση»

Προτού τα βάλεις με τον μεγαλύτερο εχθρό του σώματος σου, καλό είναι γνωρίζεις ορισμένα πράγματα για την κυτταρίτιδα.

Η κυτταρίτιδα είναι μια ενοχλητική λοίμωξη που επηρεάζει πάνω από το 80% των γυναικών. Είναι απολύτως φυσικό να έχετε λίγη κυτταρίτιδα, αλλά πολλές γυναίκες εξακολουθούν να αισθάνονται πολύ άσχημα για την εμφάνιση που δίνει στο δέρμα τους.

Για τις περισσότερες γυναίκες, η κυτταρίτιδα εμφανίζεται με το που ενηλικιώνονται. Δεν έχει σημασία αν είστε υπέρβαροι ή λιποβαρείς. Θα μπορούσατε ακόμα να διατρέχετε κίνδυνο ανάπτυξης κυτταρίτιδας, καθώς μπορεί να επηρεάσει γυναίκες όλων των μεγεθών και ηλικιών.

Για να λάβετε μέτρα για την πρόληψη και τη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πρώτα τι ακριβώς είναι και τι θα μπορούσε να την προκαλεί.

Τι είναι η κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα δίνει στο δέρμα μια ανώμαλη και γεμάτη «λακουβάκια» εμφάνιση και είναι πιο πιθανό να εμφανιστεί στα πόδια, τους μηρούς και το κάτω μέρος. Έτσι για πολλές γυναίκες που θέλουν να φορέσουν μπικίνι στις διακοπές, η κυτταρίτιδα αποτελεί το μεγαλύτερο εχθρό τους. Αν και οι άνδρες μπορούν να έχουν κυτταρίτιδα, είναι πολύ πιο ασυνήθιστο. Μεταξύ 90% και 98% των περιπτώσεων κυτταρίτιδας εμφανίζονται σε γυναίκες, καθώς διαθέτουν εκ γενετής την προδιάθεση να αναπτύξουν τη συγκεκριμένη λοίμωξη.

Η κυτταρίτιδα προκαλείται όταν οι τσέπες λίπους διογκώνονται και στη συνέχεια αναδύονται στην επιφάνεια του δέρματος και του συνδετικού ιστού. Αυτό προκαλεί τα χαρακτηριστικά εξογκώματα, τα γρομπαλάκια και τα λακκάκια της κυτταρίτιδας να εμφανίζονται στην επιφάνεια του δέρματος.

Διαβάστε τι προκαλεί την κυτταρίτιδα και τρόπους για να απαλλαγείτε από αυτή

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς, - Διαβάστε,pos, - diavaste