Πώς ήταν Damiano David πριν «μεταμορφωθεί» στο «κακό παιδί» της Eurovision (βίντεο, εικόνες)

Ο Damiano David που απασχόλησε αρνητικά τη Eurovision για... χρήση ναρκωτικών, ενώ αθωώθηκε, ήταν πολύ καλό παιδί όταν πήγαινε σχολείο. Εντυπωσιακή και η σύντροφός του.

O Ιταλός τραγουδιστής Damiano David, που νίκησε στη Eurovision 2021, απασχόλησε έντονα, μετά την κίνησή του να σκύψει στο τραπέζι στο green room

κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων των βαθμολογιών, καθώς κατηγορήθηκε για χρήση ναρκωτικών και στη συνέχεια αθωώθηκε, αλλά το παρελθόν του δείχνει πως δεν ήταν και τόσο «κακό παιδί».

Όπως γράφτηκε και στο εξωτερικό ήταν ο... φλώρος του σχολείου του. Εντυπωσιακή είναι και η σύντροφός του. Από την αρχή ο ίδιος τόνιζε πως ήταν αθώος, όπως έδειχνε και σχετική φωτογραφία.

Οι φωτογραφίες από την εποχή που ήταν παιδί, τον παρουσιάζουν με κοντά μαλλιά, σοβαρός, και όμορφος. Ο Damiano γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1999 στη Ρώμη και είναι Αιγόκερως. Έχει γενέθλια την ίδια μέρα με τον Ντέιβιντ Μπάουι και τον Έλβις Πρίσλεϊ. Έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του και στον αδερφό του. Πληροφορίες για τον πατέρα του δεν υπάρχουν καθώς έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Damiano David έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο όταν ήταν μόλις 18 ετών με το συγκρότημά του στο X Factor, όπου κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, από μικρός δεν συμπαθούσε το σχολείο, αλλά τη ροκ μουσική και κυνήγησε το όνειρό του. Άφησε, μάλιστα, την εκπαίδευσή του στη μέση για να κυνηγήσει το όνειρό του με τη μουσική και η ευκαιρία ήρθε με την εμφάνιση των Måneskin στο X Factor. Τελικά δικαιώθηκε για την επιλογή του, καθώς, αν και είναι μίλις 22 ετών, η περιουσία που φτάνει τα 8,5 εκατομμύρια δολάρια, με βάση ρεπορτάζ του «HollywoodsMagazine». Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του έρχεται από τη δουλειά του ως επαγγελματίας μουσικός.

Στα πρώτα του βήματα έπαιζε μουσική όπου τον… δέχονταν, αλλά δεν άρχισε να έρθει η άνοδος. «Το ροκ εντ ρολ ποτέ δεν πεθαίνει» είπε αφού κέρδισε τη Eurovision.

Λατρεύει τα τατουάζ και μέσα από το τραγούδι «Zitti e buoni» προτρέπει τους πάντες να μην ασχολούνται με τις ζωές των άλλων, αλλά με τον δικό τους στόχο.

Οι «Måneskin» θεωρούνται πλέον από τους πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες της Ιταλίας και το 2020 είχαν κερδίσει στο Φεστιβάλ Ιταλικού Τραγουδιού, ενώ φέτος νίκησαν και στη Eurovision.

{https://www.instagram.com/p/CO2FopMtQ-a/?utm_source=ig_web_copy_link}

Η εντυπωσιακή σύντροφός του

Για αρκετό καιρό, διάφορες φήμες ήθελαν τον Ιταλό τραγουδιστή να είναι ομοφυλόφιλος. Ο ίδιος αποκάλυψε στα social media ότι έχει τέσσερα χρόνια σχέση με την Giorgia Solari, η οποία είναι πολύ εντυπωσιακή, ενώ την έχει κερδίσει το μόντελινγκ. Όπως υποστήριξε ο νικητής της Eurovision, είναι μαζί από το 2017, απλά είχαν επιλέξει να το κρατήσουν κρυφό, ενώ φήμες τους θέλουν και αρραβωνιασμένους. Η Giorgia Soleri γεννήθηκε το 1995. Είναι infuencer, με τους ακόλουθούς της στο Instagram να ξεπερνούν τις 177.000, με την πλειονότητα των φωτογραφιών που ανεβάζει να είναι εντυπωσιακές και από επαγγελματικές φωτογραφίσεις.

{https://www.instagram.com/p/CKwwuzHFwdz/?utm_source=ig_web_copy_link}

{https://www.instagram.com/p/COqcP4xNaeW/?utm_source=ig_web_copy_link}

{https://www.instagram.com/p/CJOFHotIRzW/?utm_source=ig_web_copy_link}

Μετά την ανακοίνωση των αρνητικών αποτελεσμάτων, στην εξέταση για χρήση κοκαΐνης, ο Damiano David προχώρησε σε ανάρτηση α λα γαλλικά. Ο frontman των Maneskin δημοσίευσε το tweet της EBU γράφοντας «Voila» και με αυτόν τον τρόπο άφησε αιχμές για τη γαλλική συμμετοχή.

{https://twitter.com/noubbialine/status/1396802929072517123?s=20}

EUROVISIONEUROVISION 2021ΙΤΑΛΙΑΝΑΡΚΩΤΙΚΑΠΑΙΔΙΣΧΟΛΕΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα