Πώς φορτίζετε το ηλεκτρικό αυτοκίνητό σας με τη ΔΕΗ Blue

Για να μπορέσετε να φορτίσετε το αυτοκίνητό σας στο δίκτυο ΔΕΗ Blue το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή ΔΕΗ Blue.

Τα βήματα είναι απλά:

1. Κατεβάστε την εφαρμογή

2. Βρείτε τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης κοντά σας

3.Στο σημείο φόρτισης σκανάρετε το QR code για να ξεκινήσει η φόρτιση

4.Επιλέξτε τρόπο πληρωμής me την πιστωτική/χρεωστική κάρτα σας ή εναλλακτικά με τον Google

Pay ή Apple Pay λογαριασμό σας.

Μετά την ολοκλήρωση της εκάστοτε συνεδρίας, μπορείτε να δείτε την απόδειξη της συναλλαγής σας στις ειδοποιήσεις του κινητού σας.

Τι πρέπει να κάνω εάν ένα μη ηλεκτρικό όχημα είναι σταθμευμένο στη θέση φόρτισης και δεν μπορώ να φορτίσω;

Εάν ο σταθμός φόρτισης βρίσκεται σε κάποιο εμπορικό χώρο (πχ. χώρο στάθμευσης supermarket / εμπορικού κέντρου) ή επιχείρηση, ενημερώστε τον υπεύθυνο πως ένα μη ηλεκτρικό όχημα είναι σταθμευμένο στο σημείο φόρτισης Η/Ο και παρεμποδίζει τη φόρτιση, και ζητήστε να μετακινηθεί το όχημα, ώστε να μπορείτε να φορτίσετε.

Τι κάνω σε περίπτωση προβλήματος κατά τη διαδικασία φόρτισης;

Μπορείτε να καλέσετε χωρίς χρέωση στη γραμμή εξυπηρέτησης ΔΕΗ Blue στο 800 900 1100 που αναγράφεται και πάνω στο σταθμό φόρτισης ΔΕΗ Βlue, αναφέροντας για τη διευκόλυνσή σας τον σειριακό αριθμό QR που επίσης αναγράφεται πάνω στο σταθμό.

Τι κάνω όταν δεν μπορώ να βγάλω το καλώδιο φόρτισης από ένα δημόσιο σταθμό φόρτισης;

Αφού διακόψετε/τερματίσετε τη φόρτιση, ξεκλειδώνετε το ηλεκτρικό όχημα, και στη συνέχεια αποσυνδέετε το καλώδιο φόρτισης. Αν χρειαστεί ανατρέχετε στο εγχειρίδιο λειτουργίας του αυτοκινήτου σας, για τις οδηγίες αποσύνδεσης του καλωδίου από το σταθμό φόρτισης που μπορεί να διαφέρουν ανά τύπο αυτοκινήτου.

Για επιπλέον βοήθεια μπορείτε να καλέσετε χωρίς χρέωση τη γραμμή εξυπηρέτησης ΔΕΗ Blue στο 800 900 1100 όταν πρόκειται για γενικές οδηγίες για ένα δημόσιο σταθμό φόρτισης ΔΕΗ blue, ή την Οδική Βοήθειά σας για οδηγίες και υποστήριξη για το συγκεκριμένο όχημα σας.

#ΔΕΗ_BLUE #ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ #ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα