Πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram

Ένα ερώτημα που απασχολεί δεκάδες χρήστες των social media, είναι το πώς θα μπορούσαν να διαγράψουν τον λογαριασμό τους στο Instagram.

Πριν προχωρήσετε στην διαγραφή, πρέπει να ξέρετε ότι αν διαγράψετε το λογαριασμό σας, θα διαγραφούν οριστικά το προφίλ, οι φωτογραφίες, τα βίντεο, τα σχόλια, όσα έχετε δηλώσει ότι σας αρέσουν και οι ακόλουθοί σας. Αν θέλετε απλά να διακόψετε τη χρήση του λογαριασμού σας για λίγο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε

προσωρινά το λογαριασμό.

Αφού διαγράψετε το λογαριασμό σας, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε ξανά με το ίδιο όνομα χρήστη ή να το προσθέσετε σε κάποιον άλλο λογαριασμό. Δεν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ξανά λογαριασμούς που έχουν διαγραφεί.

Για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούμε να διαγράψουμε το λογαριασμό σας εκ μέρους σας. Θα πρέπει να μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να τον διαγράψετε. Αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε τον κωδικό πρόσβασης ή το όνομα χρήστη σας, δείτε μερικές συμβουλές για να συνδεθείτε.

Για να διαγράψετε οριστικά το λογαριασμό σας:

Πηγαίνετε στη σελίδα Διαγραφή του λογαριασμού σας από το πρόγραμμα περιήγησης του κινητού σας ή από υπολογιστή. Αν δεν έχετε συνδεθεί στο Instagram από υπολογιστή, θα σας ζητηθεί να το κάνετε. Δεν μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας από την εφαρμογή Instagram.

Διαλέξτε μια επιλογή από το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στην ερώτηση Γιατί διαγράφετε το λογαριασμό σας; και γράψτε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας. Η επιλογή οριστικής διαγραφής του λογαριασμού εμφανίζεται μόνο εφόσον επιλέξετε ένα λόγο από το μενού.

Πατήστε Να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός μου.

Αν θέλετε να διαγράψετε έναν άλλο λογαριασμό:

Πατήστε το όνομα χρήστη πάνω δεξιά στη σελίδα Διαγραφή του λογαριασμού σας.

Πατήστε δίπλα στο όνομα χρήστη και επιλέξτε Αποσύνδεση.

Συνδεθείτε ξανά χρησιμοποιώντας το λογαριασμό που θέλετε να διαγράψετε και ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα