Πολύκαστρο: Τραγωδία στην ΠΑΘΕ, τέσσερις νεκροί, πολλοί τραυματίες σε σύγκρουση λεωφορείου με δύο ΙΧ -Οι πρώτες εικόνες

Ένα ακόμη τραγικό τροχαίο δυστύχημα καταγράφεται στο εθνικό οδικό δίκτυο της ΠΑΘΕ και στην περιοχή του Πολυκάστρου με τέσσερις Έλληνες να είναι νεκροί, μετά από σύγκρουση λεωφορείου με επιβατικό αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του eidisis.gr το δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 7 περίπου σήμερα το πρωί με μετωπική σύγκρουση του λεωφορείου με το αυτοκίνητο.

Ο τραγικός απολογισμός είναι τέσσερις νεκροί επιβάτες από το αυτοκίνητο και 25 τραυματίες από το λεωφορείο οποίοι μεταφέρθηκαν από επτά

οχήματα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και τα ελαφρά περιστατικά στο νοσοκομείο Κιλκίς.

Στο αυτοκίνητο, που κινούνταν προς το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων επέβαιναν τέσσερα άτομα από τα οποία ανασύρθηκαν νεκροί οι τρεις και ο ένας βαριά τραυματισμένος.

Στο διώροφο λεωφορείο με σερβικές πινακίδες επέβαιναν 78 άτομα. Το λεωφορείο ανετράπη στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης και βρέθηκε εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 25 άτομα.

Λίγο μετά τη σύγκρουση του λεωφορείου με το ΙΧ άλλο ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο εμπλεκόμενο -ευτυχώς κανένας από το συγκεκριμένο όχημα, στο οποίο ήταν μια γυναίκα με ένα παιδάκι δεν έπαθαν κάτι-.

Στο σημείο έφθασαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Κιλκίς με επτά οχήματα, οι οποίοι και απεγκλώβισαν τους τρεις άτυχους νεκρούς επιβάτες του αυτοκινήτου.

Την μεταφορά των επιβατών του λεωφορείου προσφέρθηκε να κάνει λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κιλκίς.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

#ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ #ΤΡΑΓΩΔΙΑ #ΠΑΘΕ #ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολύκαστρο, Τραγωδία, ΠΑΘΕ, ΙΧ -Οι,polykastro, tragodia, pathe, ich -oi