Πολάκης σε Μητσοτάκη: «Dear Kyriakos, ο Άδωνις θέλει να με βάλει φυλακή»

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κ. Πολάκης δεν σταματά να προκαλεί με τις δηλώσεις του αυτή τη φορά απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, απευθύνεται στον κ. Μητσοτάκη στα αγγλικά έχοντας ειρωνικό τόνο και αναφερόμενος στις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργίαδη περί φυλάκισης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρώτη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη με τις κατηγορίες σε βάρος του Αδωνι Γεωργιάδη, που δηλώνει οτι με αυτά που κάνουν στο υπουργείο θα πάνε φυλακή:

Να ποιους έχουμε αξιωματική αντιπολίτευση στη χώρα μας !
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, του κόμματος που διαμαρτύρεται και με καταγγέλει ότι προκαταλαμβάνω τη Δικαιοσύνη και ποινικοποιώ πολιτικούς αντιπάλους..., που τόσο κόπτεται και συν-εγγυάται για τους θεσμούς (όπως η Δικαιοσύνη), που εγκαλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να υπερασπίσει τη Δημοκρατία..., που βγαίνει ο αρχηγός του σε άπταιστα αγγλικά να κατηγορήσει την Κυβέρνηση της χώρας..., «ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ» από τον φακό μέσα στη Βουλή να δηλώνει (3 τουλάχιστον φορές, που βρήκαμε με μια πρόχειρη έρευνα, το 2016, το 2017 και το 2018) ότι «ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ» !
Αυτός δεν είναι αντιπρόεδρος κόμματος. Αυτός είναι αρχιφύλακας στον Κορυδαλλο !
ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ..., ΘΥΜΙΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΟΥ...!

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στα αγγλικά που απευθύνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

Dear Kyriakos ,take a look at this video please!
Your vice-president is speaking about ...core values ...
Don't forget to show it to European Parliament ...

Μετάφραση: Αγαπητέ Κυριάκο ρίξε μια ματιά σε αυτό το βίντεο σε παρακαλώ. Ο αντιπρόεδρός σου αναφέρεται σε βασικές (δημοκρατικές) αξίες. Μην ξεχάσεις να το δείξεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολάκης, Μητσοτάκη, Dear Kyriakos, Άδωνις,polakis, mitsotaki, Dear Kyriakos, adonis