Πολάκης σε Φουρθιώτη: «Ουστ σίχαμα της κοινωνίας, ελεεινέ, που τολμάς και μιλάς»

Με βαρείς χαρακτηρισμούς ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε μέσω Facebook στον Μένιο Φουρθιώτη.

Στην ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων τον Μένιο Φουρθιώτη «τηλεοπτικό σκουπίδι» και «απερίγραπτο λαμόγιο».

«Μένιο Φουρθιώτη:
Τελικά δεν είσαι μόνο ένα τηλεοπτικό σκουπίδι αλλά και ένα απερίγραπτο λαμόγιο όπως με πληροφορούν από το Υπουργειο Εργασιας.
Αληθεύει

το γεγονός ότι μπήκες στο πρόγραμμα «Συνεργασία» που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα SURE της Ε.Ε. που χρηματοδοτεί τους μισθούς εργαζομενων στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημιας;» γράφει ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.

«Αληθεύει το γεγονός πως πληρώθηκες για 4 μήνες,από 60.000 ευρώ το μηνα (!!!!) ως προσωπικό μισθό (!!!!!) που δήλωσες πως έπαιρνες, μέχρι να το πάρουν χαμπάρι οι υπηρεσίες του Υπουργείου το Νοέμβριο του 2020 και να έρθει διάταξη από την τότε πολιτική ηγεσία που στα έκοψε;» συνεχίζει ο Παύλος Πολάκης.

«Όταν η κοινωνία στενάζει από τη φτώχεια του lockdown εσύ βρε διεφθαρμένε πήρες 240.000 ευρω αέρα;» αναρωτιέται ο Παύλος Πολάκης, ενώ δεν αφήνει ασχολίαστα και τα της προσωπικής φρουράς του παρουσιαστή λέγοντας: «για επιβράβευση σου έβαλε ο Χρυσοχοΐδης 14 αστυνομικούς να σε προστατεύουν και μια Θωρακισμένη BMW για να κυκλοφορείς».

«Ουστ σίχαμα της κοινωνίας, ελεεινέ που τολμάς και μιλάς ακόμα και κάνει και μηνύσεις πως σε προσβάλαμε!» καταλήγει ο πρώην Υπουργός.

Δείτε την ανάρτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα