Πολάκης: Δεν ηχογραφώ κανέναν ότι έχω να πω το λέω ξάστερα

«Δεν ηχογραφώ κανέναν ότι έχω να πω το λέω ξάστερα» είπε από την Ολομέλεια της Βουλής, ο Παύλος Πολάκης απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης ότι θα πρέπει να παρέμβει η δικαιοσύνη για την υποκλοπή της συνομιλίας του με τον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα. Μάλιστα, τώρα ισχυρίστηκε πως δεν υπέκλεψε την συνομιλία αλλά επιβεβαιώνει την συνομιλία του με τον Γ. Στουρνάρα

όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Documento.

Επίσης, ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι ο κεντρικός τραπεζίτης επιχειρεί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα και των κάλεσε να απαντήσει πολιτικά και να διαψεύσει το περιεχόμενο της συνομιλίας τους. « Δεν μπορεί ο κ. Στουρνάρας να χρησιμοποιεί την θεσμική του ιδιότητα για να κάνει εκστρατεία σπίλωσης» συμπλήρωσε και με επικριτικό ύφος επισήμανε ότι εδώ και 4 ημέρες έχει κατακρεουργηθεί αυτός και η οικογένεια του από τα ΜΜΕ. Ο ίδιος καταφέρθηκε κατά του ΠΑΣΟΚ ύστερα απο τις καταγγελίες Τσουκάτου, κατά της εφημερίδας Πρώτο Θέμα για τα δάνεια που έχει λάβει και κατά της Μαρέβας Μητσοτάκη για την χρηματοδότηση της εταιρίας της. Από το βήμα της Βουλής εξαπέλυσε απειλές λέγοντας πως «έρχεται η ώρα που θα αποδοθούν ευθύνες και που θα τελειώσουν τα πορίσματα».

Νωρίτερα, ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου είχε δηλώσει πως « μόνο σε καθεστώτα τύπου Όρμπαν και Μαδούρο απειλείται και εκβιάζεται ο κεντρικός Τραπεζίτης από τον υβριστή Υπουργό Π. Πολάκη, που παρά τις συνεχείς «κουτσαβάκηκες» συμπεριφορές του, τις συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον των πολιτικών αντιπάλων του και δημοσιογράφων, ακόμα και εναντίον νεκρών προσβάλλοντας τη μνήμη τους, όπως του αείμνηστου Βασίλη Μπεσκένη, απολαμβάνει συστηματικά την εύνοια της αυλής του Πρωθυπουργού, την προστασία του κομματικού μηχανισμού και κρύβεται κάθε φορά πίσω από την υπουργική ασυλία του « επαίσχυντου» κατά τα άλλα άρθρου 86Σ. Υπενθυμίζω ότι ο κ. Υπουργός, ο «μόνος μου και όλοι σας…σας έχω», προσέρχεται μετά από τέτοιου είδους συμπεριφορές στην Επιτροπή Δεοντολογίας και κρύβεται πίσω από την υπουργική ασυλία".

Διαβάστε επίσης: Οργή Στουρνάρα: Θεσμική εκτροπή από τον Πολάκη - Να παρέμβει ο Τσίπρας και η Δικαιοσύνη

Keywords
Τυχαία Θέματα