Ποιος είναι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Πρεκετέ, Κωνσταντίνος Βασιλάρας

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Χρήστου Πρεκετέ «ΝΕΑ ΠΝΟΗ- ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ» του Δήμου Αγίου Δημητρίου είναι ο Κωνσταντίνος Βασιλάρας. Ο υποψήφιος είναι υποστράτηγος εν αποστρατεία. Ακολουθεί το βιογραφικό του:

«Γεννήθηκα στο Παχτούρι Τρικάλων.Το 1974 εισήχθην στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων απ’ όπου και αποφοίτησα το 1978 με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού Πεζικού.Μετεκπαιδεύτηκα αποφοιτώντας επίσης από: Την Ανωτάτη Σχολή ΠολέμουΤη Σχολή Εθνικής ΆμυναςΤη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και ΑυτοδιοίκησηςΤη Σχολή ΑλεξιπτωτιστώνΤη Στρατιωτική Σχολή Ξένων Γλωσσών (Τμήμα

Τουρκικής)Τη Στρατιωτική Σχολή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, είχα ορισθεί ως αντιπρόσωπος για την απονομή του ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) σε συνεργασία με τα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία.

Στο διάστημα της στρατιωτικής μου θητείας συνεργαζόμουν στενά με την εκάστοτε τοπική αυτοδιοίκηση, με άριστα αποτελέσματα.

Είμαι παντρεμένος και έχω αποκτήσει δύο κόρες από τις οποίες η μία είναι φιλόλογος- ειδική παιδαγωγός και η άλλη νηπιαγωγός- ειδική παιδαγωγός, έναν γιο τελειόφοιτο του Πανεπιστημίου Πειραιά και κατοικώ στον Άγιο Δημήτριο εδώ και σαράντα (40) χρόνια.
Κατέρχομαι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγίου Δημητρίου με την παράταξη « Νέα Πνοή- Προοπτική για τον Άγιο Δημήτριο» με επικεφαλής τον Χρήστο Πρεκετέ. Ο Χρήστος Πρεκετές, είναι ένας νέος άνθρωπος (ιατρός- χειρουργός) με πάθος και όραμα, μεγάλη αναγνωρισιμότητα, πολλές προσδοκίες και είναι έτοιμος να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους, όπως κάνει τόσα χρόνια, μέσα από την επαγγελματική του ιδιότητα.

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι μείζονος σημασίας, αφού η δυσμενής οικονομική συγκυρία επιτάσσει νέα δεδομένα και αλλαγές οι οποίες θα διαμορφώσουν ένα καλύτερο μέλλον για την τοπική μας κοινωνία.

Κοινωνική Πρόνοια (ευεργετικά μέτρα υπέρ των πολιτών).
Καθαριότητα, συχνές συγκοινωνίες, πολιτιστικά δρώμενα.
Ασφάλεια, οργάνωση υπηρεσιών του δήμου και λοιπά καθημερινά προβλήματα θα αντιμετωπισθούν με συνεργασία, σκληρή δουλειά, διαφάνεια, εντιμότητα και ήθος.

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Χ. Βασιλάρας
Υποστράτηγος ε.α
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίου Δημητρίου»

Keywords
Τυχαία Θέματα