ΠΟΕΔΗΝ: Διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ ο Βασίλης Μποτίνος, καταγγελίες για το ΓΝ Νίκαιας

Τριτοκοσμικές καταστάσεις στο ΓΝ Νίκαιας με τους ασθενείς με κορονοϊό δεν είναι διασωλημένοι εκτός ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχάλη Γιαννάκο, ο Βασίλης Μποτίνος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι διασωλημένος εκτός ΜΕΘ διότι το νοσοκομείο δεν διαθέτει ούτε μια ΜΕΘ κορονοϊού.

Αναλυτικά αναφέρει:

Διασωληνώθηκε ο παλαίμαχος πιδοσφαιριστής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Βασίλης Μποτίνος με κορώνα στο νοσοκομείο Νίκαιας.

Μόνο που δεν μας λένε ότι το Νοσοκομείο Νίκαιας δεν διαθέτει μεθ κορωνοίου. Έτσι είναι διασωλημένος σε κλινική κορωνοϊού, ευρισκόμενος σε λίστα αναμονής για μεθ τρεις ημέρες.. Μαζί με άλλους 10 δισωληνωμένους που βρίσκονται στη Νίκαια οι περισσότεροι επί πολλές ημέρες.

Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και άλλοι επιχειρηματίες δώρισαν 20 κλίνες με την αρχή της πανδημίας στο νοσοκομείο Νίκαιας ακριβώς γι' αυτό λόγο, να μην υπάρχουν διασωλημένοι ασθενείς εκτός μεθ, αλλά δυστυχώς υπάρχουν κσι πολλοί κάθε ημέρα.. Οι συγκεκριμένες 20 κλίνες. μεθ στη Νίκαια δεν λειτούργησαν ποτέ για περιστατικά κορωνοϊού, λόγω χωροταξικών προβληματισμών. Λειτουργούν για διασωληνωμένα γενικά περιστατικά.

Στη ΝΙΚΑΙΑ από την αρχή της πανδημίας πέθαναν σπό κορώνο 400 ασθενείς. Να μας πουν πόσοι από τους θανάτους ήταν διαλυμένοι στις κλινικές στη λίστα αναμονής για μεθοδεύσεις και τους πρόλαβαν ο θάνατος;

Keywords
Τυχαία Θέματα