Πνίγηκε στον κόσμο και στα... σκουπίδια η Μύκονος (φωτο&βίντεο)

Μυκονος καλοκαίρι 2022. Φέτος το νησί των ανέμων θύμισε κάτι από την προ covid περίοδο.

Παρά τον άστατο το καιρό, ο κόσμος δεν πτοήθηκε και βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων για να απολαύσει το τριήμερο του Αγιου Πνεύματος.

Η πληρότητα άγγιξε μέχρι και το 95%. Οπως αποτυπώνεται και στα βίντεο του Dnews στα Ματογιάνια το βράδυ του Σαββάτου επικράτησε το αδιαχώρητο, οι δρόμοι φράκαραν από τον κόσμο που ξεχύθηκε στα σοκάκια.

{https://www.youtube.com/watch?v=sGE00jhkgjc}

Μελανό σημείο τα σκουπίδια στο νησί

Άλλες χρονιές το τριήμερο το επισκέπτονταν κυρίως Έλληνες, τώρα πλημμυρίζει και από ξένους. Ωστόσο, τι και αν το νησί το επισκέπτεται κόσμος από όλα τα μέρη της γης, άλυτο πρόβλημα και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία, το γεγονός ότι στα σοκάκια στη χώρα και σε διαφορά σημεία του νησιού οι σοροί των σκουπιδιών σχηματίζουν βουνά.

Η έλλειψη μηχανισμου αποκομιδής απορριμάτων σε συνάρτηση με το αποχετευτικό προβλημα αποτελουν αναμφίβολα αποτρεπτικο παραγοντα ανακτησης της παλαιας αίγλη του νησιου.

Οι υποδομες δοκιμάζουν ήδη τις αντοχές τους.

Η ποιότητα των περισσότερων προϊόντων είναι υψηλή, το επίπεδο των υπηρεσιών ανάλογο, η μέση τιμη της αμολυβδηςς κυμαίνεται στα 2.5 ευρώ το λίτρο, ελαφρώς ακριβότερη από την Αθήνα, το ποτό από 15- 18 ευρώ, το κοκτέιλ στα 25 ευρώ, οι ξαπλώστρες στις υπερλουξ παραλιες και γενικώς σε σχέση με περυσι η Μυκονος έχει αυξήσει το κόστος παραμονης κατά 15 % με 20℅.

#ΜΥΚΟΝΟΣ #ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα