Πλαστό έγγραφο με υπογραφή Τσίπρα και οδηγίες για τα troll: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο ΣΥΡΙΖΑ

Το πλαστό έγγραφο εμφανίζει τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει οδηγίες στα «troll» του ΣΥΡΙΖΑ πως να παίζουν υποθέσεις βιασμών και γυναικοκτονιών.

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσφεύγει ο

ΣΥΡΙΖΑ, με την Κουμουνδούρου να κάνει λόγο για χυδαία πλαστογραφία σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη διακίνηση εγγράφου στα social media για τις γυναικοκτονίες.

Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες στα social media κυκλοφόρησε ένα έγγραφο με δήθεν οδηγίες για τις αναρτήσεις σχετικά με τις γυναικοκτονίες, το οποίο, μάλιστα, φέρει δήθεν την υπογραφή του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα.

Μεταξύ άλλων, υπάρχει και η οδηγία να χρησιμοποιούνται τα hashtags #νδ_παιδεραστές, #μητσοτακη_παραιτήσου κ.ά. προκειμένου να δημιουργηθούν εντυπώσεις πως η αξιωματική αντιπολίτευση συνδέει με αυτόν τον τρόπο την κυβέρνηση με την έξαρση των γυναικοκτονιών στη χώρα.

«Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους την αναπαράγουν» τόνισε σε ανάρτησή της στο Twitter η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Τάνια Καραγιάννη.

Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους την αναπαράγουν. https://t.co/p5h0S9DLIP

— Tania Karagianni (@TaniaKaragiann1) August 2, 2022

#ΣΥΡΙΖΑ #ΤΣΙΠΡΑΣ #ΔΙΩΞΗ_ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ_ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ #SOCIAL_MEDIA #ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα