Πισπιρίγκου: Ο πρώην δικηγόρος της «σπάει» τη σιωπή του μετά την αντικατάσταση του από τον Αλέξη Κούγια

Τη δική του θέση αναφορικά με την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τη λύση της συνεργασίας τους παρουσιάζει ο παλαιός συνήγορος υπεράσπισής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Για πρωτη φορά μετά την αποχώρηση του και την αντικατάσταση του από το Αλέξη Κούγια μίλησε ο πρώην δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Όθων Παπαδόπουλος στο Mega παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή.

«Δεν μπορώ να απαντήσω

στο γιατί, καθώς με δεσμεύει ο κώδικας δεοντολογίας», δήλωσε. Θέλησε όμως ο δικηγόρος να τονίσει ότι άσκησε τα καθήκοντά του με όση μεγαλύτερη ένταση, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και αξιοπρέπεια είναι δυνατόν.

Για τα επόμενα στάδια της υπόθεσης της Ρούλα Πισπιρίγκου, ο κος Παπαδόπουλος τα χαρακτήρισε κρίσιμα και ότι θα είναι αυτά που θα κρίνουν την έκβαση της τύχης της κατηγορουμένης.

Π΄αντως με ανακοίνωση της τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου, ούτε λίγο ούτε πολύ είχε δηλώσει πως την απόφαση να αντικατασταθεί από τον ΄λέξη Κούγια την είχε πάρει η οικογένεια της.

Το πλέον εντυπωσιακό της υπόθεσης Πισπιρίγκου είναι ότι μέχρι στιγμής έχει απευθυνθεί σε τέσσερις δικηγόρους (Λύτρας, Ιωάννου, Παπαδόπουλος και Κούγιας), αλλά δεν έχει κατορθώσει να βρει έστω και έναν τεχνικό σύμβουλο, ο οποίος θα μπορέσει να αντιταχθεί με επιστημονικούς όρους στο πόρισμα των κορυφαίων ελλήνων ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα.

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ #ΟΘΩΝ_ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ #ΑΛΕΞΗΣ_ΚΟΥΓΙΑΣ #ΥΠΟΘΕΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα