Πέτσας για «γλέντι» Πολάκη: Απαράδεκτο να παρανομεί ο πρώην υπουργός Υγείας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συμπεριφορά Πολάκη και πολιτικά καταδικαστέο την κάλυψή της από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν υπάρχει κανένα άλλοθι για κανέναν λόγο σε κανένα δημόσιο πρόσωπο, ιδίως όταν αυτό έχει χρηματίσει αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, -και αν ήταν αλλιώς το εκλογικό αποτέλεσμα του Ιουλίου θα μπορούσε να είναι και σήμερα Υπουργός Υγείας- να παρανομεί ο ίδιος και να παρακινεί και τον κόσμο να παρανομήσει.

Είναι απαράδεκτο. Και την ευθύνη την φέρει ο κ. Τσίπρας που τον κάλυψε χθες», δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ «Alpha 989» για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο κ. Πολάκης με την ανάρτηση που έκανε διαφήμιζε την παρανομία του και κάλεσε τον κόσμο να παρανομήσει.

«Έχουμε μια συμπεριφορά που είναι καταδικαστέα, είναι απαράδεκτη, όταν ο κόσμος, μπορεί να πληρώνει πρόστιμο, να βλέπει τον κ. Πολάκη να προκαλεί με αυτό τον τρόπο. Και θα έπρεπε ο κ. Τσίπρας να τον αποδοκιμάσει ξεκάθαρα και να τον διαγράψει χθες. Και δεν το έκανε. Είπε ότι είναι καλή η παρανομία, είναι κακό που βγήκε προς τα έξω. Είναι δυνατόν;», συμπλήρωσε.

Και συνέχισε: «Δημόσιο πρόσωπο, πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, είναι απαράδεκτο να παρανομεί ο ίδιος και να καλεί πολίτες σε παρανομία. Και είναι επίσης απαράδεκτο και πολιτικά καταδικαστέο και πραγματικά εξοργιστικό για τους πολίτες, που στη συντριπτική πλειοψηφία ακολουθούν τα μέτρα των ειδικών, να βλέπουν τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να καλύπτει αυτή τη συμπεριφορά. Έπρεπε να τον είχε διαγράψει ήδη χθες».

Ο κ. Πέτσας έκανε επίσης λόγο για τρανταχτή παρανομία σε πρωτοφανή κατάσταση και μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως «δεν μπορεί να καταπατά τον όρκο που έχει δώσει «να φυλάττει το Σύνταγμα και τους νόμους», και την ίδια στιγμή να παρακινεί τους πολίτες σε παρανομία».

Keywords
Τυχαία Θέματα