Πέτρος Φιλιππίδης: Στο πλευρό του η σύζυγός του, «είχαν σχέση με την Παπαχαραλάμπους και το γνώριζα»

Στο πλευρό του συζύγου της στέκεται η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη όπως φάνηκε στην κατάθεση της.

Αναλυτικά αναφέρθηκε στις κατηγορίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη η σύζυγός του κατά την κατάθεσή της. Για την περίπτωση της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους η Ελπίδα Νίνου ανέφερε σύμφωνα με τον Alpha. «Είχαν ερωτική σχέση. Ήταν και οι δύο ερωτευμένοι και γι΄ αυτό είχαμε προβλήματα στον γάμο μας» ανέφερε η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη. Η ίδια η ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά βέβαια κάτι τέτοιο.

Για την κατηγορία

του βιασμού, η Ελπίδα Νίνου ανέφερε; «Την καταγγέλλουσα τη γνώρισα από τη μητέρα της, η οποία ήταν ηθοποιός και τη σύστησε στον σύζυγό μου ο κύριος Μπιμπίλας για να τη βοηθήσει να βρει δουλειά λόγω του ότι είχε οικονομικές δυσκολίες και αντιμετώπιζε και προβλήματα στην προσωπική της ζωή. Όντως την προσέλαβε για την παράσταση σε ένα μικρό ρόλο για τρεις σεζόν και στη συνέχεια σε άλλη. Το 2007 η μητέρα της ζήτησε από τον Πέτρο να βοηθήσει την κόρη της να γίνει ηθοποιός επειδή είχε χάσει την εξεταστική περίοδο, όπως και έγινε με την εγγραφή της στη σχολή που δίδασκε» είπε.

Ακόμα χαρακτήρισε την καταγγέλλουσα «θρασύτατη» και «παρορμητική» ενώ τόνισε πως «δεν σέβονταν τα όρια των άλλων και πολλές φορές παρενέβαινε στις προσωπικές στιγμές και συζητήσεις χωρίς λόγο, δημιουργώντας απορία και αμηχανία».«Το 2008 η καταγγέλλουσα άρχισε να παίρνει συνέχεια τηλέφωνα τον σύζυγό μου μέρα – νύχτα. Είχα καταλάβει ότι τον είχε ερωτευτεί. Για τη συνάντησή τους σε γραφείο εταιρείας παραγωγής στην Αθήνα, θέλω να σημειώσω ότι ο σύζυγός μου δεν είχε κλειδιά για αυτό το γραφείο. Μια ηθοποιός μού είχε πει ότι σε ένα τραπέζι μιας βάπτισης που είχε πάει ο σύζυγός μου με τον γιο μου, αυτή έκλαιγε στις τουαλέτες. Όταν τη ρώτησε τι είχε, εκείνη της απάντησε αναφερόμενη στο σύζυγό μου “Εγώ τον αγαπάω και αυτός δε μου μιλάει”».

 

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣΣΥΖΥΓΟΣΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣΒΙΑΣΜΟΣΚΑΤΑΘΕΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέτρος Φιλιππίδης, Παπαχαραλάμπους,petros filippidis, papacharalabous