Πέθανε ηθοποιός από «Της Ελλάδος τα παιδιά»

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Γούτης, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή στου στις σειρές «Της Ελλάδος τα παιδιά» και «Ελλάς το μεγαλείο σου».

Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του ενώ νοσηλεύτηκε σχεδόν παράλυτος στο νοσοκομείο του Ρίο. Σε συνέντευξή του τον Ιούνιο στην Espresso, είχε δηλώσει: «Δεν έχω καμία ελπίδα… Το ξέρω πως δεν θα ξανασηκωθώ στα πόδια μου ποτε».

Τη δυσάρεστη

είδηση του θανάτου έκανε γνωστή η ηθοποιός Καίτη Φίνου. «Τον Γιάννη τον γνώριζα από την δεκαετία του 80. Ηθοποιός και τραγουδιστής. Πολλές φορές βρεθήκαμε στο πλατώ και σε πίστα. Ήρεμος,λιγομιλητος…. Χαθήκαμε και τον είδα όταν πήγα να μείνω στο σπίτι του ηθοποιού. Και κει λιγομίλητος να κερδίζει την κιθάρα του, να τραγουδάει και μόνος του πολλές φορές…. Και πριν λίγο καιρό μαθαίνουμε πως είναι βαριά…. Και σήμερα Γιάννη Γούτη βυθισες το σπίτι του ηθοποιού στο πένθος…. Καλό ταξίδι Γιάννη μου»….έγραψε η Καίτη Φίνου. Ο Γιάννης Γούτης έπαιξε σε ταινίες όπως «Ο μεγάλος παραμυθάς», ενώ στην τηλεόραση συμμετείχε σε περισσότερες από 20 σειρές, όπως «Της Ελλάδος τα παιδιά» και «Ελλάς το μεγαλείο σου»«Το λούνα παρκ».  

Keywords
Αναζητήσεις
γιαννης γουτης της ελλαδος τα παιδια
Τυχαία Θέματα