Περιστέρι: Νεκρός από πυρκαγιά παλαίμαχος του Ατρόμητου

Με τραγικό τρόπο έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος του Ατρόμητου, Αναστάσιος Ιωσηφίδης.Ο ηλικιωμένος που διέμενε στο Περιστέρι πασχε από άνοια. Όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στο διαμέρισμά του, βγήκε στη βεράντα για να ζητήσει βοήθεια, αλλά τον πρόλαβε η φωτιά.

Νεκρός από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 8π.μ.στο διαμέρισμά του στο Περιστέρι, εντοπίστηκε ο παλαίμαχος άσος του ελληνικού

ποδοσφαίρου, Αναστάσιος Ιωσηφίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος έπασχε από άνοια και οι οικείοι του τον είχαν κλειδώσει στο διαμέρισμά του, από φόβο μην βγει από το σπίτι και χαθεί.

Οι τελευταίες του στιγμές υπήρξαν τραγικές, όπως περιγράφουν οι γείτονες. Ο άτυχος άντρας βγήκε στο μπαλκόνι να ζητήσει βοήθεια, αλλά τον πρόλαβε η φωτιά. Ένας γείτονας είχε προηγουμένως σπεύσει να τον βοηθήσει προσπαθώντας να ξεκλειδώσει την πόρτα με το κλειδί του διαχειριστή. Διαπίστωσε, όμως, ότι υπήρχε και δεύτερη κλειδαριά για την οποία δεν είχε κλειδί.

Η καριέρα του στον Ατρόμητο

Ο Αναστάσιος Ιωσηφίδης αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια στην ομάδα του Ατρόμητου, το 1960 και είχε 24 συμμετοχές.

Λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση του τραγικού αυτού περιστατικού, έγινε γνωστό πως ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν ο Αναστάσιος Ιωσηφίδης, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου για πρώτη φορά την περίοδο 1959-60. Αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ατρομήτου έχοντας 24 συμμετοχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα