Περιοδεία σε πολλές περιοχές της Χαλκιδικής πραγματοποίησε ο Απόστολος Τζιτζικώστας (φωτο)

Περιοδεία στην Χαλκιδική και συγκεκριμένα σε περιοχές της Κασσάνδρας πραγματοποίησε χθες ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και υποψήφιος εκ νέου στις αυτοδιοικητικές εκλογές, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής σήμερα. Πρώτος σταθμός στην Κασσανδρεία, στη Λαϊκή Αγορά και το Κέντρο Υγείας και αμέσως μετά στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο όπου συνομίλησα με τους επικεφαλής και τους πυροσβέστες. Τους ευχαρίστησα για το σπουδαίο έργο τους, την ετοιμότητα και τη συνεργασία

τους. Συζητήσαμε επίσης το νέο σύστημα πυρανίχνευσης, που θα τοποθετηθεί από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Σέιχ Σου και σε δάση της Χαλκιδικής και θα μας δώσει τη δυνατότητα για άμεση επέμβαση, μέσα σε μόλις δυο λεπτά από την εκδήλωση μιας πυρκαγιάς και μάλιστα με εξαιρετική ακρίβεια στο σημείο.

Στη συνέχεια επισκέφθηκα τη Φούρκα, στην οποία η κατασκευή του νέου κόμβου θα ολοκληρωθεί στο πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους. Επόμενος σταθμός η Νέα Σκιώνη και τα Λουτρά Αγίας Παρασκευής που αποτελούν μία πραγματικά υποδειγματική υποδομή.

Και αμέσως μετά επισκέφθηκα το Πευκοχώρι και το Παλιούρι όπου συναντήθηκα με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής και συζητήσαμε για τα ζητήματα της περιοχής αλλά και για την αδιαφορία της "Εγνατία Οδός ΑΕ" στις διαρκείς εκλήσεις μας να ολοκληρώσει επιτέλους αυτά τα 800 μέτρα, που ακυρώνουν ένα από τα μεγαλύτερα οδικά έργα που ολοκλήρωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το σύγχρονο αυτοκινητόδρομο 17 χλμ. από την Ποτίδαια ως την Κασσανδρεία στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής» ήταν το μήνυμα του Περιφερειάρχη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση του Περιφερειάρχη στο Facebook:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 στα Eklogikanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα