Περίεργο τηλεφώνημα στον Βρετανό υπουργό Άμυνας από άνδρα που παρίστανε τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας

Ο Μπεν Γουάλας, υπουργός Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, αποκάλυψε ότι έλαβε σήμερα κλήση από κάποιον που παρίστανε τον Ουκρανό πρωθυπουργό.

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Μπεν Ουάλας δήλωσε ότι κάποιος που προσποιήθηκε ότι ήταν ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του σήμερα κάνοντας του «παραπλανητικές ερωτήσεις».

«Σήμερα έγινε μια απόπειρα από έναν απατεώνα που ισχυριζόταν ότι είναι ο πρωθυπουργός

της Ουκρανίας να μιλήσει μαζί μου. Έθεσε πολλές παραπλανητικές ερωτήσεις και αφότου έγινα καχύποπτος, τερμάτισα την κλήση», έγραψε ο Ουάλας στο Twitter.

«Καμία ρωσική παραπληροφόρηση, διαστρέβλωση και βρώμικα κόλπα δεν μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή από τις ρωσικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την παράνομη εισβολή στην Ουκρανία. Μια απεγνωσμένη προσπάθεια», συμπλήρωσε.

Ο Μπεν Γουάλας, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Πολωνία, είπε ότι τερμάτισε την κλήση αφού κατάλαβε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Το υπουργείο Άμυνας του ΗΒ ανέφερε ότι ο κ. Γουάλας διέταξε άμεση έρευνα για το πώς ο φαρσέρ μπόρεσε να τον καλέσει.

Πηγή του βρετανικού υπουργείου Άμυνας ανέφερε ότι η έρευνα διερευνά «πώς αυτό ήταν σε θέση να συμβεί», αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες για το τι μπορεί να είπε ο κ. Γουάλας στον άνθρωπο που κάλεσε ή ποιος ήταν αυτός που έκανε την κλήση.

Today an attempt was made by an imposter claiming to be Ukrainian PM to speak with me. He posed several misleading questions and after becoming suspicious I terminated the call 1/2

— Rt. Hon Ben Wallace MP (@BWallaceMP) March 17, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περίεργο, Βρετανό, Άμυνας, Ουκρανίας,periergo, vretano, amynas, oukranias