Πέρασαν 20 μέρες και ακόμα χωρίς μάσκες τα σχολεία: Τώρα διαβεβαιώνουν για μέσα... Νοέμβριου

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Μάσκες αερόστατα - κουκούλες στις 14 Σεπτεμβρίου γέμισαν τα social media όπου τόσο χρήστες όσο και μαθητές «τρολάραν» τις μάσκες που έφτασαν στα σχολεία και οι οποίες ήταν τεράστιες.

Από τότε πέρασαν πάνω από 15 μέρες και οι μαθητές παραμένουν χωρίς μάσκες που η ίδια η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί . Βέβαια έχουν το... παγουρίνο οπότε έχει καλώς. Σαν να μην έφτανε αυτό, με χτεσινές δηλώσεις του ο υφυπουργός Εσωτερικών

Θόδωρος Λιβάνιος ανέφερε πως οι μάσκες, με τις σωστές τους διαστάσεις, στο σύνολό τους θα πάνε στα σχολεία μέχρι τα μέσα... Νοεμβρίου. Δηλαδή θα παραδοθούν στο σύνολό τους δύο μήνες μετά την έναρξη των μαθημάτων...

«Προφανώς έγιναν κάποιες αστοχίες στον όλο σχεδιασμό. Προσωπικά ένιωσα την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν μαθητές και γονείς» δήλωσε στο Mega για το ζήτημα των μασκών ο υφυπουργός Εσωτερικών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε λίγες μέρες θα είναι στον «αέρα» ο διαγωνισμός από την ΚΕΔΕ, ενώ εντός του Οκτωβρίου θα έχουν διαμοιραστεί 1-2 μάσκες σε κάθε μαθητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα