Παύλος Χρηστίδης: Γκάφα ολκής του Τσίπρα τα όσα είπε για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Συνέχεια δίνουν από το Κίνημα Αλλαγής στην κόντρα που ξέσπασε μετά την αναφορά του πρωθυπουργού στον Ανδρέα Παπανδρέου όταν κατά την ομιλία του και ασκώντας κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση ανέφερε: «Θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν».

Του Τάσου Αδρασκέλα

Αμέσως ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, υπενθύμισε πως το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που είχε στο παρελθόν περιγράψει τον ιδρυτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ ως αρχηγό της 17Ν ήταν ο

Πάνος Καμμένος.

Σήμερα, ο Παύλος Χρηστίδης επανήλθε και αφού χαρακτήρισε γκάφα ολκής την συγκεκριμένη αναφορά του πρωθυπουργού, σημειώνοντας επίσης πως ΝΔ και η παράταξη του πρωθυπουργού έστειλαν τον Ανδρέα Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο. Τέλος, τόνισε με έμφαση πως «επιτέλους, το παραμύθι του κ. Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπανδρέου πρέπει να σταματήσει».

Πιο συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε : “Ο κ. Καμμένος, όταν ήταν στη ΝΔ , ήταν αυτός ο οποίος έχει γράψει βιβλία για την τρομοκρατία, περιγράφοντας τον Α. Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν.

Όσα είπε ο κ. Τσίπρας για τον Ανδρέα Παπανδρέουείναι μία γκάφα ολκής. Αναφέρθηκε σε αυτούς οι οποίοι όντας στη ΝΔ “πυροβολούσαν” το ΠΑΣΟΚ και τον Α. Παπανδρέου ως το πολιτικό πρόταγμα της 17Ν για δεκαετίες ολόκληρες και αυτός ο οποίος έχει γράψει 3 βιβλία για την τρομοκρατία, περιγράφοντας τον Α. Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν είναι ο κ. Καμμένος. Εκτός αν ο κ. Τσίπρας δεν γνώριζε ότι ο κ. Καμμένος έχει γράψει αυτά τα βιβλία.

Και επιτέλους, το παραμύθι του κ. Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπανδρέου πρέπει να σταματήσει.

Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν πως η παράταξη του κ. Τσίπρα μαζί με τη ΝΔ είναι αυτοί που έστειλαν τον Α. Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο και είναι θράσος να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να παρουσιάσει αυτά για τα οποία είναι υπεύθυνος, με διαφορετικό τρόπο, μόνο για επικοινωνιακούς λόγους».

Keywords
Τυχαία Θέματα