Πάτρα: Τα 4 αιτήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια

Η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί να δείξει έντονα ενοχλημένη για τις τελευταίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση από την Πάτρα, για την οποία ήδη βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην περίπτωση της Τζωρτζίνας.

Συναρπάζουν οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας καθώς η 33χρονη κατηγορούμενη είναι έτοιμη να αποδείξει την αθωότητά της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει καταθέσει στην εισαγγελία 4 αιτήματα στις που πιστεύει, πως θα λειτουργήσουν υπέρ της.

Συγκεκριμένα:

Επιθυμεί να παραδοθούν τα δύο καρδιογραφήματα κατά της τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας Επιθυμεί να δοθεί απάντηση για την ακριβή ποσότητα της κεταμίνης Ζητά να γίνει επανέλεγχος των τοξικολογικών εξετάσεων σε κάποιο τρίτο εργαστήριο, εκτός Ελλάδας Καλεί μια συγκεκριμένα νοσηλεύτρια να καταθέσει σαν μάρτυρας υπεράσπισης

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR τα συγκεκριμένα αιτήματα απορρίφθηκαν από τον ανακριτή. Ενώ ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος τονίζει ότι μόνο η αίτηση αυτή λέει πολλά.

Ξεσπάει μέσα από τις φυλακές

Η 33χρονη στέλνει το δικό της μήνυμα για τον εντοπισμό φιαλιδίου με αίμα της 9χρονης στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Με δήλωσή της, στον Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου αφήνει και πάλι αιχμές για τους γιατρούς. «Τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν κάπου πεταμένο ένα φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας. Είναι δυνατόν; Έχουν δώσει καταθέσεις, έχουν κάνει υποτίθεται έρευνες τόσο καιρό. Αυτό και μόνο δείχνει ότι στα νοσοκομεία δεν ήξεραν τι γινόταν! Αυτό δεν είναι αμέλεια; Δεν είναι λάθος των γιατρών;» τονίζει χαρακτηριστικά.

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΠΑΤΡΑ #ΝΕΚΡΑ_ΠΑΙΔΙΑ #ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα