Πάτρα: Στον εισαγγελέα οδηγείται η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών οδηγούν άνδρες της ασφάλειας την μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σε λίγο η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών στην Πάτρα που έχασαν την ζωή τους μέσα σε λίγα χρόνια, αναμένεται να οδηγηθεί στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να οδηγηθεί στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών από άνδρες της Ασφάλειας, για κατάθεση.

Κατά πληροφορίες, στις τοξικολογικές εξετάσεις βρέθηκε ουσία που δεν περιλαμβανόταν στην φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αναμένει εντός της ημέρας την δικογραφία. Η εισαγγελία από εκεί και πέρα θα πάρει αποφάσεις για περαιτέρω κινήσεις.

Από τη στιγμή που η δικογραφία πάει στην εισαγγελία, εκείνη αποφασίζει αν και ποιος θα κληθεί ή αν πρέπει να βγει ένταλμα για κάποιον ή κάποιους.

Σύμφωνα πάντα με την πάγια διαδικασία η οποία προβλέπει πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται πρώτα να οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ) και στη συνέχεια, αφού δημιουργηθεί δικογραφία, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα.

Εντοπίστηκε κεταμίνη στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας

Όπως αποκάλυψε το Mega, η ουσία που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα από την Πάτρα είναι η κεταμίνη - ουσία που σε μεγάλες ποσότητες χρησιμοποιείται για την αναισθησία των ζώων και σε μικρές ποσότητες για αντικαταθλιπτικά.

Σημειώνεται πως τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών αναμένονται πιθανότατα έως αύριο - έπειτα από ανάλυση σε εξειδικευμένο εργαστήριο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης - ενώ νωρίτερα υπήρξε ακόμη μια διαρροή για εντοπισμό τροπονίνης στη μικρή.

Στην ιατρική η ουσία κεταμίνη χρησιμοποιείται μόνο σε διαδικασίες διασωλήνωσης ή όταν είναι επιθυμητή μία ήπια νάρκωση. Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, όμως, η ουσία κεταμίνη δεν χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα από τη πλευρά των γιατρών, ενώ οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, τους ρώτησαν αν έχουν χορηγήσει ποτέ κεταμίνη στη Τζωρτζίνα κι αυτοί ήταν αρνητικοί.

Το ζήτημα φαίνεται πλέον να είναι αν η συγκεκριμένη ουσία έχει προκαλέσει είτε κάποια παρενέργεια, είτε έχει επιφέρει θάνατο.

Αξίζει να σημειωθεί, όμως, πως ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί σε τι ποσότητα εντοπίστηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας η κεταμίνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου,patra, roula pispirigkou