Πάτρα: «Στα ανώνυμα τηλεφωνήματα, αυτή που μιλάει για δολοφονία των παιδιών είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου»

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας, «η φωνή στα ανώνυμα τηλεφωνήματα που μιλά για δολοφονία των παιδιών είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου» αναφέρει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω τηλεφώνημα, η γυναίκα που καλεί, επιρρίπτει την ευθύνη για τη δολοφονία των παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη. «Αυτός ξέρει τι έχουν γίνει τα παιδιά του. Να ψάξετε τον ρόλο του. Σώστε την ψυχή των παιδιών», έλεγε στο τηλεφώνημα στη δημοσιογράφο.

Μετά από έρευνα και από πληροφορίες από

την πλευρά της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη, διαπιστώνεται ότι η γυναίκα που τηλεφωνεί και μιλάει για δολοφονία των παιδιών είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Εφόσον αποκαλυφθεί ότι το άτομο που έκανε το ανώνυμο τηλεφώνημα είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου, ουσιαστικά, θα πρόκειται για την ομολογία της δολοφονίας των παιδιών, αφού μιλά για «δολοφονία» και την ίδια στιγμή προσπαθεί να βάλει στο κάδρο των υπόπτων τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η κίνηση αυτή από πλευράς Πισπιρίγκου γίνεται αρκετές ημέρες πριν επέλθει η οριστική ρήξη του ζευγαριού, κάτι που συνέβη μετά τη σύλληψη της 33χρονης. Εκείνη την περίοδο ο Μάνος Δασκαλάκης )φαινόταν ότι) υπερασπιζόταν την σύζυγό του.

Σύμφωνα με το MEGA, εάν το τηλεφώνημα έγινε από τη Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να εξακριβωθεί από έρευνα στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., μέσω της επαλήθευσης του ήχου με την ταυτοποίηση δείγματος φωνής της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Αναφορικά με τα ανώνυμα τηλεφωνήματα, στις 15 Μαρτίου και δέκα ημέρες μετά, στις 25 του ίδιου μήνα, δημοσιογράφος της εκπομπής «Tlive» λαμβάνει δύο τηλεφωνήματα από γυναίκα που ισχυρίζεται πως είναι η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη, στα οποία η «άγνωστη» γυναίκα προσπαθεί να ενοχοποιήσει τον Μάνο Δασκαλάκη για τον θάνατο των τριών κοριτσιών.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το Star, η μητέρα της νέας σχέσης του Μάνου Δασκαλάκη δεν γνωρίζει για τη σχέση της κόρης της με τον πατέρα των τριών παιδιών.

«Ο Μάνος, μου έχει παραδεχτεί την τωρινή του σχέση. Υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα σε ό,τι αφορά αυτή τη σχέση. Αυτό μου έχει μεταφέρει ο κ. Δασκαλάκης. Η μητέρα της κοπέλας που είναι τώρα, δεν το γνωρίζει», ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός.

«Ο Μάνος δεν γύρισε σπίτι επειδή τα ξαναβρήκε με τη Ρούλα. Είχε γυρίσει, λόγω της ανακοπής της Τζωρτζίνας. Η τωρινή του σχέση είναι μια παλιά γνωστή του, όπως μου έχει πει. Δεν τον ρώτησα αν ήταν μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Αυτό που παραδέχτηκε είναι ότι ζει στην Αθήνα με μια κοπέλα και έχουν σχέση κανονική», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, Στα, Ρούλα Πισπιρίγκου,patra, sta, roula pispirigkou