Πάτρα: Οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου άδειασαν το σπίτι που έζησε με τον Μάνο και τα τρία παιδιά τους

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και προετοιμάζει τα όσα θα πει στην ανομωτί κατάθεση που έχει κληθεί να δώσει, ως ύποπτη για τις δολοφονίες και της Μαλένας και της Ίριδας, η οικογένειά της άδειασε το σπίτι της οδού Μπιζανίου.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μαζί με τον άνδρα της και ένα συγγενικό πρόσωπο ακόμα, πήγαν στο σπίτι της οδού Μπιζανίου για να πάρουν τα πράγματα που οι ίδιοι έκριναν ότι πρέπει να τα πάρουν.

Έτσι, τα έβαλαν σε κούτες, ώστε εντός της ημέρας ή τα επόμενα

24ωρα, να τα μεταφέρουν ενώ κάποια άλλα πράγματα, ακόμα και παιχνίδια των τριών παιδιών τα έβαλαν σε σακούλες και τα πέταξαν στους κάδους απορριμμάτων.

Το σπίτι που έζησε η οικογένεια δεν κατοικείται και τα αντικείμενά τους είχαν μείνει εκεί, έπρεπε να μεταφερθούν στο σπίτι όπου πλέον διαμένουν η μητέρα και η αδελφή της προφυλακισμένης ή να πεταχτούν.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, είχε ήδη μεταφέρει τα πράγματά του από το σπίτι που έμενε με την εν διαστάσει σύζυγό του και τα τρία παιδιά ενώ συγγενικό του πρόσωπο είχε πάει εκεί και είχε πάρει το λαμπραντόρ, που είναι δικό του.

Εξάλλου, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε στον Alpha ότι «υπάρχει η πιθανότητα και η δυνατότητα να πάρουμε μία παράταση λίγων ημερών έτσι ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τη σύνταξη του σημειώματος παροχής εξηγήσεων το οποίο πρόκειται να καταθέσουμε».

Όπως υποστήριξε, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι πρόθυμη να εξεταστεί και προφορικά.

#ΠΑΤΡΑ #ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΜΑΝΟΣ_ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ #ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ #ΜΑΛΕΝΑ #ΙΡΙΔΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα